Praca w City-Drivers

Witam.
Jest może tutaj ktoś kto dla nich jeździ? Co możecie powiedzieć o pracy? Słyszałem dużo pozytywnych komentarzy i zastawiam się czy nie zacząć dla nich jeździć jeśli byłaby taka możliwość. Praca w nocy tak więc zawsze jest jakieś ryzyko ale czy myślicie, że na tyle duże aby dać sobie z tym spokój?
Pozdro
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Praca w City-Drivers

Bardzo inteligentna wypowiedz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Co ty za bzdety wypisujesz( albo jesteś ślepy, albo z ukladu) chyba wszyscy wiedzą co pracowali w city o układach w wewnątrz np. współpracy dyspozytor kierowca. Prywatne samochody, które dziwnym trafem dostawały lepsze kursy i nigdy nie wypadały z kolejki.

Oj, uwierz mi, że parę rozmów było przez parę miesięcy. I to jeszcze w czasach gdy dopiero zakładaliśmy koguty... Począwszy od typowych złomów typu 406 który latał z połamanymi sprężynami, przez paseratti bez zawiechy, przez parę różnych wynalazków włącznie z anglikami... Jakoś jest to jedyna korpo w której w zamian za baze jeździ wszystko... bez względu na stan i wygląd... Szczególnie po nocy, jak najebańce nie widzą w jakim stanie podjeżdża auto...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ubera to Twój Pan śmieciu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

były CDT co ty wypisujesz za bzdury. Pajac jesteś i tyle. Powiedz to Krzyskowi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

350zł abonament A ile zarobisz zależy od tego czy jesteś inteligentny i pracowity. Ale po Twoich opiniach to jest mało możliwe. Polecam FN tam rozumiesz jak się dyma taxi i doceniasz City
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Pamiętaj, ze w przypadku wynajmowanego pojazdu zarabia najpierw firma użyczająca pojazd i dopiero potem obdziela pracownika. Jak kursów nie ma i gotówki kierowca nie przywozi, to z czego mu płacić jak trzeba leasing opłacić XD
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Chyba też jesteś słaby drivers. Coś chyba nie tak 6 dni minęło, a i tak raportów nie wysłałeś . Dzisiaj jechałem city jako pasażer z kolesiem który jeździ 12 godzin i zmienia się z drugim kolesiem, generalnie młody łepek w granicy dwudziestu paru lat. Jeździ 12 godzin dziennie i dostaje 700 zł tyg. Od właściciela samochodu. Daje to miesięcznie 2800zl za 360 godzin pracy, niecałe 8 zł. na godzinę plus ewentualnie napiwki. Gdzie się nie rozejrzysz po ogłoszeniach na jakim kolejek portalu jako kierowca kat. B wynagrodzenie za pełen etat 160 godz. proponują min 3200 zł. Gdzie tu logika żeby jeździć na taxi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja pracuje w city i mam pytanie . ile kosztuje abonament miesięczny w city, aby zarobić dniówki tak wysokie jak opisywane są powyżej?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie trzeba nawet gadać, wystarczy zobaczyć co podjedzie :) i czy dojedzie :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ty chyba już za długo jeździsz, zrób sobie przerwę. Nie jeżdżę na żadnym uberze, chce dorobić na taxi po pracy i weekendy, i jestem ciekaw czy to jest opłacalne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

I jak z tymi raportami wyślesz??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na czysto 1/2 etatu

Kursów tyle że brakuje kierowców

Zamów sobie City i porozmawiaj z kierowcami wyrobisz sobie opinie o City Drivers. A nie te farmazony czytać.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Daj sobie luż. Niech piszą sobie co chcą kto jeździ w City to wie jak jest.

To co się wymandrzasz jak nie jesteś taksówkarzem. Dzieciaku wejdź na forum swojego ubera i tam pisz sobie. Komorowski a może Duda czy Kwaśniewski.

Na pełny etat taxi to dość ryzykowna zabawa. Fakt dobrze jest w sezonie , a potem przychodzą chudsze miesiące A ZUS i bazę musisz płacić. Z resztą w styczniu wchodzą zmiany w przepisach na Twoim miejscu wstrzymalbym się i zobaczył jak wyklaruje się rynek taxi po tym okresie.
Chyba ze chcesz tylko dorabiać to wtedy spoko

poproś przy okazji o koszty :) bo to co masz na kasie to jedno, a paliwo, auto, serwis comiesięczny to drugie :) Dodaj zus przy okazji, możliwą księgową jak nie lecisz na karcie, itp...

Jak to będziesz miał to podziel obrót przez ilość km robionych przez miesiąc z zaznaczeniem ile godzin pękasz na mieście iw tedy ci wyjdzie czy jest to opłacalne.

Nie mówię, że nie. Ale bądź świadomy, że żeby zarobić 2 stówki na czysto to często musisz zrobić 300-400zł obrotu. A to oznacza nie kilka ale kilkanaście godzin bycia w pracy...

komorowskirafal@o2.pl jak możesz podeślij z września dzx z góry. Zastanawiam się nad jazdą w city . Czy to jest opłacalne pracować jako kierowca taxi w tych czasach, gdzie konkurencja jest olbrzymia. I moda na ubiera.

Inne tematy z forum

Agencja pracy ? warto ? OPINIE (16 odpowiedzi)

Warto korzystac czy lipa ? zbior cv i tyle ? jakie dosw. ?

fundacja fly (50 odpowiedzi)

Zauważyłam ogłoszenia dotyczące pracy w tej fundacji na tym portalu - zdecydowanie odradzam! PIP...

prawnik/ radca prawny odnośnie ZUS - szukam (20 odpowiedzi)

nie wiem czy dobry temat; czy ktoś może polecić prawnika,radca prawnego lub kancelarię...