Praca w City-Drivers

Witam.
Jest może tutaj ktoś kto dla nich jeździ? Co możecie powiedzieć o pracy? Słyszałem dużo pozytywnych komentarzy i zastawiam się czy nie zacząć dla nich jeździć jeśli byłaby taka możliwość. Praca w nocy tak więc zawsze jest jakieś ryzyko ale czy myślicie, że na tyle duże aby dać sobie z tym spokój?
Pozdro
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Od grudnia będę miał 2 nowe auta. Zapraszam do kontaktu mejlowego: czarny.lsdp@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

szukam pracy w tej korporacji, nie posiadam własnego auta, czy ktoś poszukuje pracownika ?

Nie latam w tygodniu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ile średnio obrotu w tygodniu robisz? Nie mówię o weekendach

Ten obrót to z miesiąca??? - robiąc w weekendy tylko w lipcu miałem 10,5tyś, teraz w sierpniu położyłem czwartki to do dzisiaj mam 9,5kpln
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

I co? Nie jest już ch..wo?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

A mi sie wydaje ze tak zle nie bedzie
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kierowca
2018-08-04 04:48:30
Lipiec utarg 12.230zł można jak sie chce.
Jestem ciekaw czy w październiku czy listopadzie zrobisz taki wynik :) Wtedy się pochwal jak będziesz stał 2 godziny za zleceniem za 10 zł, bo kierowców od ... . a szef Ci powie, że nie będzie pchał kasy na reklamę bo strona jest dobrze wypozycjonowana :) A frajerstwo płaci
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Lipiec utarg 12.230zł można jak sie chce.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bajki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak nie mozesz uzbierac na skladki to po c**** pracujesz?i jak na 40h takie male zarobki dlaczego jezdzisz a nie znajdziesz sobie innej pracy?? Ja od jutra zaczne jezdzic i napisz jak to wyglada.

Około 5000 km miesięcznie i powinieneś wyjśc około10.000zł jak jezdzisz w godzinach gdy jest duzy ruch

Około 5000 km miesięcznie i powinieneś wyjśc około10.000zł jak jezdzisz w godzinach gdy jest duzy ruch

W 2 miesiace realne.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Opinia kierowcy zniechecająca by przyszli nowi. Bo zabiorą kursy :). W kwietniu zrobiłem 530 kursów w city , niekturym to jeszcze mało. Srednia za kurs ok 25zł. Bzdury co niekturzy opisują tylko poco?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chłopaki z City Drivers nie opisujcie zarobków. Bo zaras kierowcy innych korporacji sie zleca do City.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

może by ciężko przy 8 h jak będziesz codziennie robił to możne 3000 5tys to przy 12h

To ile km na mc robisz ?

Moze 25 000 od razu
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Plus weekendy na czysto wychodze około 8 tyś. Robie wolne w wtorki i środy. Dobry samochód to podstawa ja ma Dacie Logan sprawuje sie dobrze. Samochód już mi spłacił sie. Już zbliża się sezon i licze na 10-11 tyś jest do zrobienia bo kolega rok temu miał tyle.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Stres w pracy (36 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Czy znacie firmę Nuga Best? (11 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

fundacja fly (50 odpowiedzi)

Zauważyłam ogłoszenia dotyczące pracy w tej fundacji na tym portalu - zdecydowanie odradzam! PIP...