Praca w City-Drivers

Witam.
Jest może tutaj ktoś kto dla nich jeździ? Co możecie powiedzieć o pracy? Słyszałem dużo pozytywnych komentarzy i zastawiam się czy nie zacząć dla nich jeździć jeśli byłaby taka możliwość. Praca w nocy tak więc zawsze jest jakieś ryzyko ale czy myślicie, że na tyle duże aby dać sobie z tym spokój?
Pozdro
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Od grudnia będę miał 2 nowe auta. Zapraszam do kontaktu mejlowego: czarny.lsdp@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

szukam pracy w tej korporacji, nie posiadam własnego auta, czy ktoś poszukuje pracownika ?

Nie latam w tygodniu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ile średnio obrotu w tygodniu robisz? Nie mówię o weekendach

Ten obrót to z miesiąca??? - robiąc w weekendy tylko w lipcu miałem 10,5tyś, teraz w sierpniu położyłem czwartki to do dzisiaj mam 9,5kpln
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

I co? Nie jest już ch..wo?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

A mi sie wydaje ze tak zle nie bedzie
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kierowca
2018-08-04 04:48:30
Lipiec utarg 12.230zł można jak sie chce.
Jestem ciekaw czy w październiku czy listopadzie zrobisz taki wynik :) Wtedy się pochwal jak będziesz stał 2 godziny za zleceniem za 10 zł, bo kierowców od ... . a szef Ci powie, że nie będzie pchał kasy na reklamę bo strona jest dobrze wypozycjonowana :) A frajerstwo płaci
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Lipiec utarg 12.230zł można jak sie chce.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bajki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak nie mozesz uzbierac na skladki to po c**** pracujesz?i jak na 40h takie male zarobki dlaczego jezdzisz a nie znajdziesz sobie innej pracy?? Ja od jutra zaczne jezdzic i napisz jak to wyglada.

Około 5000 km miesięcznie i powinieneś wyjśc około10.000zł jak jezdzisz w godzinach gdy jest duzy ruch

Około 5000 km miesięcznie i powinieneś wyjśc około10.000zł jak jezdzisz w godzinach gdy jest duzy ruch

W 2 miesiace realne.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Opinia kierowcy zniechecająca by przyszli nowi. Bo zabiorą kursy :). W kwietniu zrobiłem 530 kursów w city , niekturym to jeszcze mało. Srednia za kurs ok 25zł. Bzdury co niekturzy opisują tylko poco?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chłopaki z City Drivers nie opisujcie zarobków. Bo zaras kierowcy innych korporacji sie zleca do City.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

może by ciężko przy 8 h jak będziesz codziennie robił to możne 3000 5tys to przy 12h

To ile km na mc robisz ?

Moze 25 000 od razu
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Plus weekendy na czysto wychodze około 8 tyś. Robie wolne w wtorki i środy. Dobry samochód to podstawa ja ma Dacie Logan sprawuje sie dobrze. Samochód już mi spłacił sie. Już zbliża się sezon i licze na 10-11 tyś jest do zrobienia bo kolega rok temu miał tyle.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

prawnik/ radca prawny odnośnie ZUS - szukam (21 odpowiedzi)

nie wiem czy dobry temat; czy ktoś może polecić prawnika,radca prawnego lub kancelarię...

Ile za sprzątanie? (56 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

Rgis inwentaryzcje - opinie (10 odpowiedzi)

Jak w tytule - czy ktoś pracował dla firmy Rgis, jakieś opinie?