Praca w City-Drivers

Witam.
Jest może tutaj ktoś kto dla nich jeździ? Co możecie powiedzieć o pracy? Słyszałem dużo pozytywnych komentarzy i zastawiam się czy nie zacząć dla nich jeździć jeśli byłaby taka możliwość. Praca w nocy tak więc zawsze jest jakieś ryzyko ale czy myślicie, że na tyle duże aby dać sobie z tym spokój?
Pozdro
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jeżdżę w weekendy - mam średni obrót (nie dochód) ok 7-8 tyś PLN. Miesięczna prowizja za czerwiec czy lipiec wyszła nie więcej niż 500PLN za miesiąc. Ale też w porównaniu do CDT gdzie jeździłem 3 lata robię mniej km i więcej zarabiam... Magia? Nie. Wyższe stawki dyspozycyjność i znajomość miasta i stać człowieka na wymianę auta na nowe...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12

w nocy jak wszedzie na pewno miedzy 1 a 4 nikt nie zamawia tak jest w kazdej firmie taxi
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

obojetne dzwonią cały czas klienci.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

W jakich godzinach jeździsz w nocy czy w dzień?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ulubionych kierowców jest 160 :)))
tyko wyłączność, za korzystanie z aplikacji innej firmy wylecisz
poza tym to poco jak CITY ma duzo kursów
idz na browara na miasto wieczorem i zabacz kto jezdzi masz odpowiedz
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak u was z ruchem w tygodniu popołudniami ? Coś się dzieje czy tylko weekendy ? Miałem przerwę w jeździe prawie rok czasu i chciałbym wrócić coś tam "dorobić" na drugim etacie i myślałem o Was. Macie w ogóle jakieś hotele, kluby, firmy, przejazdy vouczerowe czy tylko mieszkaniówka ? Pozwalają na jazdę dodatkowo "na aplikacjach" czy chcą cię tylko na wyłączność ? Jaka atmosfera jest u Was, jak kontakt z dyspozytornią, dużo boków idzie dla "ulubionych kierowców" ? Byłbym wdzięczny za odpowiedź.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zadowolony z City jestem.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

tylko w mytaxi maja prowizje wychodzi razem ponad 5 zł od kursu . 200 kursów x 5 zł = 1000 zł - to jest zdzierstwo . A jak sie dużo jezdzi to napewno bedziesz miał wiecej kursów. Ja robie miesiecznie ok 500 kursów to bym musiał zapłacić 2500 zł nigdy w zyciu odradzam tam iść.Poza tym mają mało kursów.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2

mysle nad mytaxi ale tam wymagaja rocznik 2007 minimum
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 19

Bzdury piszesz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

wymogów co do samochodów nie maja, rocznik nie ma znaczenia ale tylko stan samochodu.Dyżurów nie ma. Najlepiej zadzwoń na dyspozytornie to powiedzą co i jak.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam jak zostać kierowcą City ? czy mają wymogi co do rocznika auta ? czy w firmie są dyżury ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

zarobisz nie martw sie.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0

W czerwcu miałem utarg 10650zł dodam ze 240 godzin pracowałem . Po odjeciu kosztów zostaje ok 7650zł .
Podobnie zarabiają w Asie. Odradzam mytaxi i itaxi i podobne dziadostwo.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 1

VIN
2017-07-06 13:14:40
Na pewno nie zarobisz w Uberach i tych innych podobnych pseudo firmach przewozowych, za dużo ryjów do wykarmiania a Ty na samym końcu. Trochę śmieszy mnie te tzw. zatrudnienie gdzie Ty jako jedyny pracujesz i swój zarobek musisz porozdawać a co zostanie jest dala Ciebie. Nie wiem jak jest w korporacji na Taxi bo nigdy nie jeździłem, ale mój sąsiad jeździ juz chyba przeszło 20 lat i chyba nie narzeka, znaczy narzeka jak to złotówa ale wciąż jeździ.
niedawno stracilem prace bo jestem po operacji kregoslupa a za 1000zl w ochronie nie da sie wyrzyc i oplacic rachunkow. Mam nadzieje ze na taksowce da sie wiecej zarobic chociaz te 3000 na czysto na 12godz

Na pewno nie zarobisz w Uberach i tych innych podobnych pseudo firmach przewozowych, za dużo ryjów do wykarmiania a Ty na samym końcu. Trochę śmieszy mnie te tzw. zatrudnienie gdzie Ty jako jedyny pracujesz i swój zarobek musisz porozdawać a co zostanie jest dala Ciebie. Nie wiem jak jest w korporacji na Taxi bo nigdy nie jeździłem, ale mój sąsiad jeździ juz chyba przeszło 20 lat i chyba nie narzeka, znaczy narzeka jak to złotówa ale wciąż jeździ.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

czy ktos napisze uczciwie ile mozna zarobic jezdzac 12godzin w dzien w tej korporacji? Nie jestem w stanie pracowac fizycznie a oplaty trzeba placic i zastanawiam sie nad praca na taksowce

Sa kursy do Sopot i Pruszcz itd . Są kurs np.2 adresy itd. Srednia kursów jest ok 30 zł .Spytaj sie kumatego Taksówkarza to potwierdzi.
Cięzko Ci przełknać ze u nas jest lepiej !
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pawiu czyli musiales miec dobre kursy skoro srednia za kurs ci wyszla 32 zl? to chyba z jednego konca miasta na drogi koniec zawsze jezdziles?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mój ostatni weekend 47 kursy zarobiłem 1490 zł - 200 paliwo =1290 zł .Mozna zarobić tylko trzeba chcieć .
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum

PRCiP (45 odpowiedzi)

witam pracował ktoś? cieżko sie dostać? Jak zarobki?

Agencja pracy ? warto ? OPINIE (16 odpowiedzi)

Warto korzystac czy lipa ? zbior cv i tyle ? jakie dosw. ?

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (4 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...