Praca w Delphi.

Praca na produkcji jest w zasadzie nudna. Sporo fajnych osób wiec nie jest tak złe jak ludzie piszą. Płaca jak wszędzie bo na to pozwala rząd. Jak nie ma reklamacji to nawet 330zl premii. Praca przez firmy zewnętrzne to tez wina rzadu ze pozwala na takie machloje. 500 zł nagrody na święta Bożego narodzenia. Nadgodziny płatne 50/100% zależnie od dnia. Pośpiech na produkcji zależny zamówień. Jak większy popyt na Opla Astre to trzeba więcej zrobić , jak nie kupują to sie idzie składać kartony na magazyn albo pomaga na innych liniach. W skład premii wchodzi także dyscyplina, wyrabianie normy, itp. Nie ma pracy na akord! Inżynierowie spoko. Crs to młode dziewczyny, studentki które dorabiają sobie. 2 przerwy 20 i 10 min ( dodam ze prawo Polskę dopuszcza przerwę maks. 15 min na 8h). Darmowe ciepłe napoje i woda. Palarnia i duża kantyna gdzie mozna zjeść niezadrogi obiad jak kto chce.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Praca w Delphi.

Mowa jest tu o pracownikach zatrudnionych bezpośrednio przez Delphi :) Niestety ciężko taką umowę dostać... Reszta zatrudniana jest przez agencje pracy i tam już nie jest tak kolorowo... A CRS to wcale nie osoby, które dorabiają tylko pracują tak samo jak reszta, tyle że na śmieciowej umowie. ! Dlatego odradzam tą firmę !!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...