Praca w IDEABANK opinie

Witam,
Zatstanawiam sie nad praca w ideabank. Jak tak naprawde wyglada. wiem że podstawa na etat to 1500 brutto plus premia na działaności za każdy abonament. Ile ma sie netto za kazdy taki abonament i ile takich abonamentów ma sie na poczatku.Czy działaność jest od razu czy dopiero po trzech miesiacach.Jak często wypłacane są premie, co miesiąc czy co trzy miesiace.Co w przypadku urlopu i l4 czy tylko goła podstawa? Czy księgowość dla klientów to taks Care a pracując tylko sprzedaję abonamenty i doradzam jaki rodzaj działaności itp.Jak wygląda taka praca. Nigdy nie pracowałam w handlu, ale mam doświadczenie w biurzeachunkowym i szkoliłam kiedyś ludzi z rozpoczynania działaności gospodarczej.Zastanawiam sie czy to praca dla mnie. Interesują mnie szczegóły bo mam mało czasu na podjecie decyzji a muszę byc jej pewna.Byłam juz na rozmowie. Jak wygląda szkolenie, czy duzo daje jeśli chodzi o wdrożenie sie do pracy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Praca w IDEABANK opinie

To jest handel, płaconą masz prowizję za sprzedaż, plany realizujesz masz kasę. Tylko zastanów się czy na pewno chcesz się wiązać z pracodawcą który na dzień dobry zaczyna pracować z tobą w taki sposób(działalność itp. unikanie podatków, zus) Tobie odbije się na starość jak dostaniesz 300pln emerytury.

Re: Praca w IDEABANK opinie

Przy dziesiejszych zusach i tak dostane pewnie 300 zl emeretury. Jeśli chodzi o działalność to myslałam o swojeje przy okazji. Zgadza sie prowizja za sprzedaż ale abonamentów, jest płacone od abonamentu, chciałabym jednak usłyszeć opinie ludzi którzy tam pracują. Czy to sie wogóle opłaca.

Inne tematy z forum

Własny biznes - jak się reklamować? (181 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...

Czy znacie firmę Nuga Best? (10 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

Życie za granicą to też nie bajka... (48 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...