Praca w In Post

Chciałbym się dowiedzieć,na jakie zarobki można liczyć w tej firmie i czy są wypłacalni.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Praca w In Post

praca 12h/doba 6dni/tydzień umowa zlecenie, własny samochód 1200netto - bez sensu
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

a jak rozliczane jest paliwo ?

ryczałt na dana trase/mniej wiecej 35-40gr/km - bez sensu robota dla desperatów odradzam
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

chyba ty masz tylko takie warunki... ja znam calkiem inne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

To znaczy jakie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

A może jest ktos zoriętowany czy obowiązkowo trzeba posiadać autko?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

mozesz pociskac z kapcia. od siedziby na dany teren np. Żabianke i załadowany po pas.
odradzam firma ledwo źipie wszedzie oszczednosci wyzysk na maxa. Bardzp fajna rozmowa kwalifikacyjna, jezeli tak to mozna nazwać hahahahahahahhahahahaha uśmiałem sie po pachy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pracowałem przez miesiąc i nie polecam..
Na każdym kroku są jakieś kary, sprawdzaj daty listów które bierzesz bo może sie zdarzyć że położą Ci na półke list ze starą datą a następnia na rejonie skontroluje Cię starszy Pan który się tym zajmuje i dostaniesz za to kare ...
Na wypłatę czekałem około 2 miesięcy.
Dużo ludzi narzekało na niepełne wypłaty, zawsze komuś coś brakowało i trzeba było mieć ręke na pulsie, zapisywać wszystkie listy, godziny,km aby nie zostać"wydymanym" ...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Praca w In Post

a co ciebie interesuje data na liście? ty to dostajesz do dostarczenia.. to nawet w moim oddziale, gdzie jest totalny syf, a właściciel poku to debil, nie wymyślili jeszcze czegoś takiego... masakra...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pracował ktoś w dziale POK?
Jaka atmosfera, obowiązki i wynagrodzenie?

Moje zarobki jako doręczyciel In Post ok. 2600
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

2600??? chyba sobie kpisz kolego. Wynagrodzenie zależy od tego czy "wierchuszka" nie zdecyduje się na okrojenie wypłat za rzekomy brak skuteczności i terminowości doręczeń. Przez 4 miesiące, które tam spędziłem ludzie zarabiali ok 1000-1500 zł minus kasa wydana na paliwo za, które oczywiście nie zwracają. Wystarczy wpisać w google frazę "inPost praca opinie" i poczytać co ubek Kwieciński i jemu podobni degeneraci wyprawiają z ludzmi. Omijaj szerokim łukiem
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...