Praca w Polsce

Dzien dobry, nazywam sie Oriana. Jestem z Ukrainy. Mam 27 lat. Przejchalam do Siedlce 2 miesiace temu. Szukam pracy. Bardzo chcialabym pracowac tutaj. Jestem gotowa do zmiana Siedlce na inne miasto. Jestem pracowita. Mam meza i 2 dzieci. On tez szuka pracy. Czy jest jakas pomoc w Polsce dla Ukrainy? Czy zna ktos biuro pracy? Dziękuje Polska :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

firma Dovista przyjmuje pracownikow z Ukrainy http://dovista.pl/moze wato sie tam zwrocic
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dużo osób z Ukrainy pracuje w Mc Donaldzie. Tam cały czas potrzebują do pracy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

hehe Oriana87 ale lat ma 27, dobre dobre ;D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam serdecznie, Nazywam się Renata i od ponad roku zajmuję się marketingiem internetowym. Uczę ludzi zarabiać online.
Jeżeli jesteś zainteresowana pracą zdalną, w domu skontaktuj się ze mną na adres: renata353@onet.pl

Praca nie wymaga specjalnego doświadczenia ani specjalnych umiejętności. Wystarczy dostęp do komputera i internet.

Pozdrawiam, Renata
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A możesz tu napisać o co chodzi z tym marketingiem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A czy kamera internetowa jest potrzebna?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie daj sie oszukac bo tu nie brakuje złych pracodawców
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Tani prąd (3 odpowiedzi)

Hej Czy ktoś wie, od jakiego operatora najlepiej kupować prąd w Rumi? Chodzi o prad dla firmy. Wg...

Stres w pracy (38 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (5 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...