Praca w domu.

Hej. Jakiś czas temu znalazłam ciekawą ofertę zarabiania w domu. Obecnie pracuję na pierwszą wypłatę :) Myślę, że chociaż warto spróbować, chociaż przyznaję wygląda to podejrzanie pięknie:) Jakby któraś z Was chciała mimo wszystko też spróbować to podsyłam linki by stać się moim partnerem.
http://Surveys-Faq.com?ref=2678604
http://Survpee.com/?ref=1128556

Trzeba założyć konto na paypal i polączyć go ze swoją kartą do banku. Na paypal wszystko jest opisane krok po kroku. Nic się nie płaci. Ogólnie nic nie ryzykuje się. Tak pomyślałam, że dla mam w domu to ideał.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Praca w domu.

a na czym polega praca?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Trzeba założyć konto na paypal i polączyć go ze swoją kartą do banku"
i czekać ąż ci wyczyszczą konto - buahhhaa

jak ja lubię takie akcje ;-)
napisz o co chodzi a nie ścieme walisz kobieto?

żałosne
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

hehe ja również nie wierze w takie rzeczy :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

też jestem ciekawa!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

może im więcej ludzi tym więcej dla ciebie, może musisz stworzyc wlasny zespół dzięki ktoremu zarabiasz, tak to chyba wygląda :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niby jak mieliby wyczyścić mi konto? Zorientuj się najpierw a nie ludzi obrażasz. Korzystam z tego konta już bardzo długo, moja rodzina za granicą również i jakoś nie jesteśmy wyczyszczeni z pieniędzy.
A praca dziewczyny polega na oglądaniu reklam i odpowiadaniu na 10 pytań do nich. Jak napisałam nikogo nie naciągam, nikogo nie namawiam tylko zaproponowałam. Owszem partnerzy mają kaskę za to ile ludzi znajdą ale przecież nie musicie klikać z tych linków chociaż to nic akurat dla Was samych nie zmienia. Zdenerwowałam się, człowiek chce coś zaproponować a jeszcze baty obrywa. Ja pierdziu, po co na forum wchodzą ludzie którzy nie potrafią odezwać się bez złośliwości.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ola owszem jak komuś zaproponujesz to możesz zyskać ale nie musisz tego wcale robić i też zarabiasz sama sobie tylko wolniej :) No ale jak pisałam dopiero zaczynam być może nic z tego nie będzie a ja niepotrzebnie się podpaliłam.

konto Paypal jest bezpieczne. to nic innego jak srodek platnosci przez internet:) ja korzystam kupujac wiele rzeczy na ebayu i jakos mi rowniez nikt konta nie wyczyscil :)

A jakiego rzędu są to kwoty. Jeśli nie chcesz podać konkretnej sumy to chociaż podaj od do.

Agusia:) tam jest napisane ze 14$ od ankiety. a mozesz zrobic 3 dziennie. Wyplacic tzn przelac na paypal mozesz jak uzbierasz 1000 dopiero.

ciekawe czy dadzą CI zarobić te 1000? Może poprzestaną na 999 i nie dostaniesz kasy... chciałabym wierzyć że to nie jest naciąganie, ale tyle jest takich przekrętów, że strach w cokolwiek wchodzić.

Dasz znać jak uzbierasz te 1000 i Ci wypłacą?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dam :) Oby nie było tak jak piszesz... W każdym razie ja brne dalej, zajmuje to dobry kwadrans więc jak córka śpi to klikam przy kawce. Albo strace czas albo będe bogata :P

ja biorę udział w czymś podobnym tylko kasa kiepska siedze w tym z jakieś 1,5 roku a do tej pory nic nie wypłaciłam.
Jestem zapisana w trzec chyba stronkach zarabiam na ankietach/badanich im wiecej ankiet do których sie dostane i które w całosci wypelnie to kasa średnia ok. 3 zł za ankiete tylko żadko mi przycodzą zamieniac kase można na prezenty doładowania do telefonu lub wypłacić na konto ale to też trzeba uzbierać np. 1000 pkt żeby wypłacić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Lidka, 1000 ankiet to sporo,kurcze mi by sienie chcialo ale tak jak mowisz albo stracisz czas albo bedziesz bogatsza:)

To jakieś polskie strony? Nie wiedziałam, że u nas też coś takiego jest. Kasa słaba czy nie słaba, zawsze jakiś grosz wpadnie. Co to znaczy że 1.5 roku i nic nie wypłaciłaś? Ściemniają czy wykorzystujesz te punkty o których piszesz na końcu?

Nie 1000 ankiet na szczęście tylko 1000$ musisz mieć na koncie. A dziennie wyrabiasz 42$ ( z samych ankiet) . Tam jest z boku takie okienko i pokazuje stan konta. Jak będzie 1000$ klikasz wypłata i ma się przelewać na paypal. Ja to znalazłam na ogłoszeniach z trójmiasta. Potem napisałam do tej kobiety co wystawiła ogłoszenie czy ona jest po pierwszej wypłacie, no i odpisała, że tak i wypłacili pieniądze. Ale ona ma % od tego co ja wyrobie więc nie wiem czy wierzyć. No podejrzanie za piękne zwyczajnie.

Ja nie rozumiem czy musisz uzbierać 1000 ankiet czy 1000 dolarów?

a jeszcze jedno czy te ankiety zawsze są dostępne dla ciebie tz czy ich nie brakuje

bo mi wychodzi, że jak 1000 podzielisz przez 42 to musisz pracować tylko 26 dni

Na jednej stronie dostajesz 50 $ na wstęp już nie pamiętam na której z nich więc jeszcze fajniej.
Jeszcze raz: Aby wypłacić kasę musisz mieć 1000$, dziennie zakładając że nie będziesz szukała innych ludzi itd ( jak widać u góry wątku to niewdzięczne zajęcie) zarabiasz 42$ bo możesz trzy reklamy ocenić czyli 3x14$. Być może, że tylko 26 dni nie liczyłam ale dobrze, że piszesz więc za 26 dni dam Wam znać czy to działa. A ankiet nie brakuje, tylko troche nudno bo reklamy się powtarzają, ale to nie mój problem oglądam chyba 4 w kółko i oceniam a do tego okienka mi dodaje $ więc chyba tak ma być. Na swoim facebooku zobaczyłam, że znajoma też udostępniła link do tej strony i zapytałam czy u niej się też powtarzają reklamy mówiła że tak więc chyba normalne.

nic nie wypłaciłam bo bardzo rzadko dostaje ankiety a jak już przyjdzie ankieta to sie nie dostane tzn.nie spełniam ich wymagan i dostaje tylko 0,20 gr. a za całą ankiete jest np. 3,50 a żeby coś wypłacić to trzeba uzbierać określoną kwotę cyba musi byc conajmniej 80zł to zależy jakie strony u niektórych zbieram punkty a u innych kase

Ja jestem bardzo zainteresowana ale na ich stronie nie ma żadnego regulaminu więc skąd wiesz jak to działa

http://www.panel.smgkrc.com.pl/panel/informacje/
http://epanel.pl/

cos jeszcze mam ale to musze poszukać

Lidka, ja chyba spróbuję, co mi wisi, 3 ankiety dziennie to nie dużo czasu tym bardziej że możesz robić kiedy chcesz, wiec mozna nawet z wieczora.... zobaczysz przy okazji czy Ci się nabijają za mnie $

https://www.askgfk.pl/?L=pl&id=32

http://www.ankietki.com/paneleinternetowe.htm

wiesz co jak masz wyszukiwarke google chrome to jest latwiej ja nie jestem az tak biegla zeby wszystko skumac. przez google chrome mozesz sobie strone kliknac tlumaczenie na polski. i jest tylko opis na czym ten program ma polegac. wklejam tlumaczenie;
Wiele agencji udzielają informacji statystycznych dla reklamodawców, nasza agencja jest jedną z nich. Gramy bardzo ważną rolę w tej sferze gospodarczej, ponieważ nasza agencja dać jak najbardziej pełne i jakości informacji dzięki Wam, naszym partnerom.
Wszystko, czego oczekujemy od Ciebie - oglądanie nagrań wideo z reklamodawców, robienie badań i uzyskanie na to pieniądze. Dla każdej wypełnionej ankiety otrzymasz $ 16/07 na konto. Badania Doing nie zajmują dużo czasu i zawsze będziesz wiedzieć o najlepszych światowych marek i nowych rzeczy na współczesnym rynku. I, oczywiście, będzie można zarobić trochę pieniędzy.

Dla Państwa wygody stworzyliśmy najlepszy program partnerski w Internecie. Jesteśmy zainteresowani przyjaciół i współpracowników dla statystyki najbardziej dokładne. Dlatego oferujemy Państwu:

1) Twój dostać 14 dolarów do prowadzenia badań
2) Pobierz 15 dolarów na koncie (za każdy udział partnera)
3) Get 20% od zarobków partnera.

no tak, chciałam przeczytać regulamin ale nie mogę znaleźć
a te linki to skąd beda wiedzieć że są od Ciebie? tam nic nie pisze

dzieki Daria ! :)

to chyba z automatu, bo kazdy ma swoj link. jak ty zrobisz z mojego to dostaniesz swoj link ktorym mozesz dalej innym proponowac i wtedy oni beda na twoje konto itd itd

Ja też brałam udział w tych zagranicznych ankietach, ale to chyba jakaś ściema. Zapisałam się do polskich serwisów tam można naprawdę wygrać, może nie kasę ale nagrody rzeczowe tak (mam już kubek, teraz czekam na toster)

No nie załamuj nas :) Ja już mam w głowie liste zakupów... :P

hehehe, wiesz, lepiej nie wydawać pieniędzy których się jeszcze nie ma ;)

zarejestrowałam się :)

Ale jaja działa :) Dostałam 15 $

Jesteś obejmować następujące użytkowników do programu partnerzy: Daria_982;

oglądam, wypełniam, nie żądali ode mnie podania numeru tej karty

zastanawia mnie po co trzeba odczekać 15 sek. żeby zatwierdzić odpowiedź?
I czy faktycznie opłaca im się płacić aż 14$ za 1 ankietę i to w dodatku w przypadku kiedy te reklamy się powtarzają?

dziwne.... no ale nic, skoro siedzę i nic nie robię to mogę siedzieć i klikać

P.S. mogłabyś się zarejestrować jako nowy uzytkownik i mieć 6 reklam dziennie :P

Mnie też to zastanawia, płacą niemalo a pokazują mi wciąż te same reklamy. Te 15 sek tez jest irytujace, ale moze musimy czasowke wyrobic heheh. co do kasy może dla nas to dużo a dla nich normalna stawka no nie wiem. A na paypal wpisujesz mail nazwisko imie chyba telefon adres a pozniej jak to zrobisz wszystko to z boku jest powiaz z karta kredytowa czy cos takiego. no bo jak inaczej przelac pozniej z paypal na swoje konto? zakladajac ze nie chcesz zarabiac tej kasy tylko na zakupy internetowe. My z mezem juz raz to robilismy na jego konto i oni zabieraja jednego dnia 6 zl a drugiego to 6 zl oddaja nie pamietam juz po co. Ale to bezpieczne nie trzeba sie bac. My tak do siostry do stanow kase wysylamy ona do nas , czasami jak sobie cos od niej zamawiam itd.

Jak zrobisz sobie konto z dwóch moich linkow to jestes na dwoch podobnych stronach. Z dwoch stron, z samych ankiet wychodzi Ci miesiecznie 6800zł nie wstając z kanapy:) Bo pewnie dwie osoby nie mogą mieć tego samego maila do paypala. Ale jesli Twoj maz ma konto w banku... to już 13 600:) Nie to jednak jest za piękne :P

ja wypelniam ankiety z epanelu, ibis itp i za punkty dostalam kase ale jest ona drobna np 50 zl, raz czajnik wybralam itp nie jest to bezpiexczne bo dostaje meila ze jest ankieta wypelniam ja po zalogowaniu i zbieraja sie punkty po zebraniu okreslonej liczby mozna wymienic na kase lub rzeczy

zle napisalam mailam na mysli ze nie jest to niebezpieczne - mowie o epanel, ibis, askgfk a o reszcie nie wiem

Dziewczyny, ja się kiedyś w to bawiłam! nie warto! na początkudla zachęty duyżo ankiet, a potem nic! nic! powoli coraz mniej tak aby nie dotrzeć do danej kwoty. Strata czasu....ja go straciłam :P

Ups...:(

Ehhh życie ;-) a co do pracy w domu ...pamiętam jak zgłosiłam się do firmy z Gdańska która potrzebowała ludzi do przeplatania takich maluteńkich drucików , które trzeba było przeplatać przez maluteńkie oczka dwa razy w bardzo dokładny sposób - pomyślałam spoko co to za sztuka? w domu zawsze znajdzie się trochę czasu :-) poszłam, usiadłam miła pani zademonstrowała mi raz....dwa.... i nadeszła moja kolej - 10 min! 10 min i nie mogłam zrobić ani jednego tak by było idealnie! Pani grzecznie powiedziała że się nie obrazi jak się poddam bo już bardzo wiele osób było przedemną i nikt się nie zdecydował na to zadanie :-).

No i jak z tymi reklamami? Coś wypłacili?

A czy jeśli przestaną przesyłać te ankiety do wypełniania i reklamy to nie da rady sobie dobić do tego 1000 za przyłaczenie sie do akcji jakis znajomych czy kogos innego?
Czy za kazym razem za rejestracje kogos przez twoj link dostaje sie te 15 $ czy nie bardzo?
Na jakim etapie kwotowym zaczely sie problemy z iloscia przesylanych przez nich ankiet i reklam?

I'm out of league here. Too much brain power on dislpay!

Gosh, I wish I would have had that inoframtoin earlier!

...ja płacąc w jednym miesiącu przelewem na paypal ,a w drugim pobrano 200 bez powodu i zgody niby bezpieczne ,już zmieniłam numer karty , dostałam nauczkę i nigdy więcej ,Jeżeli ktoś nie sprawdza to się nie zoriętuje że coś brakuje....

ja czasem ankiety wypełniam z tej stronki: panel.norsat.pl , oni w bonach Sodexho wypłacają albo na PAH można wpłacić; jeden bon na 20zł dostałam raz nagle, niespodzianka w skrzynce, ale to było po roku prawie chyba ;) bo ankiety konkretnych osób dotyczą i czasem nie można zebrać max punktów. No ale potwierdzam, że są uczciwi :)

panel.norstat.pl

ale jak tam sie tam zaresjestrować ponoć telefonicznie wyczytałam

też korzystam z tego panelu, co ktoś wyżej linka wkleił ...
szału nie ma, ale jestem tam dobrych kilka lat, wypełniam ankiety od niechcenia, zawsze to chwilkę zajmuje, więc nic mnie nie kosztuje, a mam uzbierane już punktów tyle, że mogę wymienić na prezent za 160 zł ;)

niby nic, przy tak długiej aktywności, ale zawsze to jakiś grosz

Dokładnie, zawsze to jakiś grosz. A jak się ma trochę czasu to czemu nie spróbować. Jak ktoś jest negatywnie do wszystkiego nastawiony to nie ma ani grosza a tak prezent za 160 zł to już musi być fajny prezent podejrzewam że jest z czego wybrać.

akurat na tej stronie, można wymienić na kasę albo kupić coś w sklepie internetowym, chyba nawet dwóch, ale nie pamiętam ..

oo i doładować konto bo raz korzystałam ;)

ja dobrze mówię po angielsku, ale regulaminu na stronie jescze nie znalałam

Jak można być na tyle naiwnym,by wierzyc w takie cuda?
Za darmo,teraz badz za minimum wysiłku nawet w mordę nie dostaniecie w tych czasach,oj nudzi się Wam mamuśki badz szukacie łatwego pieniążaka,a tak się nie da,niestety.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

a tytuł wątku; "PRACA w domu" ;-) Żeby to chociaż praca była:P

w przypadku strony którą znam, praca żadna, 160 złotych "zarobione" w kilka lat :D haha to nawet nie na przysłowiowe waciki!

ale ściema to nie jest, a kasa na ulicy nie leży, także problemu nie widzę ;)

to LIdka i Daria dajcie znac jak wam idzie, bo ciekawa jestem. Ale jesli rzeczywiscie jest tak ze daja, daja reklamy a pozniej zwalniaja to świnie.

dam znać dam :)

P.S. żeby nie było - mam normalną pracę i mi się nie nudzi ;) Ale 15 minut dziennie to nie jest robota, tu piszę na forum a tam odpowiadam na pytania, kto nie ryzykuje ten nie ma. Też mi sie nie chce w to wierzyć, ale co tam, po mordzie mi nikt nie da, chyba, że życie ;)
Napiszę do nich maila, czy gwarantują że dobiję do 1000$, chociaż pewnie napiszą że tak, bo tak u góry wyświetla się że pan Wacław z Koziej Wólki wypłacił dzisiaj 750$ a pani Miranda z York Shire wypłaciła 1500$ (teksty rodem z Telezakupów, hehe)

Też kiedyś próbowałam w pracach chałupniczych. Miałam robić jakieś tam kolie, niby "rzecz prosta dla osób o minimalnych zdolnościach manualnych", myślę sobie - coś dla mnie, w końcu zdolności manualne mam i to w dodatku nie takie minimalne. Żeby się wyrobić z umowy miałam zrobić 4 kolie dziennie. A tymczasem przez cały dzień męczyłam się żeby zrobić 10 próbnych centymetrów. W życiu nie wyrobiłabym ten normy! A 25 zł na zestaw próbny-startowy poszło :/

Obym znów nie przejechała się na swojej naiwności ;)

A ja teraz wspomnę o ankietach GFK, gdzie można było dostać doładowanie do telefonu, lub jakieś bardzo drogie np. baterie do zlewu.No i sprawa wyglądala tak, że powypelnieniu 2 ankiet czekalam 2 miesiące na następną, potem nie spelnialam warunków, następnie po dwóch tygodniach znowu ankieta, gdzie brakowalo mi 10 punktów do upragnionego doladowania za 20 zlotych, więc wypelnilam ankietę za 50 punktów, no i ....okazalo się, że do doładowania znowu mi brakuje około 100 punktów. Taka ciuciubabka, im więcej wypelniasz ankiet, to rzeczy w ich sklepiku są coraz droższe. Po trzech miesiącach zrezygnowalam, ale za to skrzynkę meilową mam napchaną śmieciami codziennie. Dodam, że te ankiety są dłuuuugie i czasochłonne.Nie polecam.

jestem od jakiegoś czasu w smgrc, to poważna firma, ale ankiety przysyłają rzadko, za jedną wychodzi ok. 6 zł, zajmuje ok. 10 min. Byłoby nieźle gdyby częściej. Ale płacą uczciwie po uzbieraniu pktów, jestem po wypłacie.
W tych survey też próbowałam, nie doczekasz wypłaty, a w reklamach jakiś spam włazi.
To już lepiej klikać w reklamy w jakimś (najlepiej w kilku) serwisach specjlanie do reklam. Oni chyba nie liczą, że ktoś to naprawdę ogląda, ale wymuszają wchodzenie na podstrony, a wtedy reklamodawca zarabia na wyświetlaniu reklam od google, i tak to się kręci. Też płacą na paypal, mniejsze sumy się zbiera, ale jak człowiek nauczy się z tego korzystać to można sobie dorobić nie inwestując własnych pieniędzy, tylko z tych wyklikanych.
To są polskie serwisy, znane nazwiska i namiary administratorów, niedużo ale na pewno płacą.
Jak ktoś jest zainteresowany to mogę linki podać. kontakt na cruella1@wp.pl
przykładowy - płaci 2 centy za klik:

http://www.polskibux.com/?ref=lonna

albo:

http://imperiumreklamy.com/pages/index.php?refid=lonna

Tak czytam...i czytam...i czytam...i aż wierzyć mi się nie chce, że Drogie Panie jesteście aż tak naiwne o_O
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Praca w domu. Praca dodatkowa

Praca przez Internet. Ogólnopolska firma oferuje pracę dla osób posiadających dostęp do Internetu oraz dobrą umiejętność poruszania się w nim. Praca dodatkowa lub na pełen etat- Ty decydujesz!
Więcej informacji: Anna Leszczyńska, tel: 512 336 837, leszczynskania@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: Praca w domu. Praca dodatkowa

To napisz proszę, co to jest za "praca przez internet" :) Napisz, a potem Cię zjem razem z butami i tym durnym spamem.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Od 9 kwietnia startuje nowa wyszukiwarka WAZZ UP! konkurencja dla Google. WazzUp płaci 1$ za każdą zarejestrowaną z polecenia osobę do tego czasu, link: http://signup.wazzub.info/?lrRef=99204faa Na różnych forach jest mnóstwo informacji na ten temat, wazz up ma w regulaminie informacje, że 50% zysków będzie przekazywana osobą zarejestrowanym i polecającym od 1 stycznia do 9 kwietnia 2012, więc zapraszam zainteresowanych :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jasne o_O Coś jeszcze? Kawę, herbatkę...może paltko?

Praca w domu to nie tylko wypełnianie ankiet czy klikanie w reklamy, buxy itp. Ktoś napisał w wątku, że składanie długopisów przeniosło się do internetu. Praca chałupnicza np http://www.praca-chalupnicza.eu opiera się o prowadzenie bloga / strony internetowej i zarabianie na reklamach, można na tym zarobić znacznie więcej niż na klikaniu w buxy gdzie płacą 2 centy ...

Dziewczyny zarejestrowałam się z czystej ciekawości i po 3 dniach już reklamy się nie wyświetlają:(

Przecież Hal pisał, że to dla naiwnych frajerów.
Czemu nie czytasz ludzi bardziej doświadczonych i nie wyciągasz z nich wniosków?

naiwność ludzka...

Ehh, ci ktorzy wierza ze na klikaniu w reklamy mozna zarobic to chyba musza ich niezle suty szczypac. Z takiego klikania zaplacicie za mieszkanie?

Coś zarobić na pewno można... Praca przez internet przynosi przychody, ale większym problemem w mojej ocenie jest rozliczenie się z takowych przychodów z urzędem skarbowym ... A co do samych metod pracy w domu, to polecam stronkę http://www.praca-w-domu.eu
Pozdrawiam wszystkich pracujących w domu!

Witam drogie Panie,
Poszukuję partnerów do rozwijającej się grupy biznesowej działającej w marketingu sieciowym, współpraca polega na tworzeniu struktury konsumentów oraz dystrybutorów. Działalność głównie przez internet. Profesjonalne szkolenia w sieci. Nie wymagana działalność gospodarcza, rozliczenie za pomocą umowy zlecenia. Chętnych do podjęcia współpracy zapraszam do kontaktu drogą mailową ani.gor@wp.pl lub gg 4268931. A tu link firmy, z którą proponuję współpracę: anigor.aromagroup.pl

Inne tematy z forum

PRZEPROWADZKA DO TRÓJMIASTA (33 odpowiedzi)

Witam Kochani proszę o poradę. Obecnie mieszkam we Wrocławiu, ale zawiodłam się na tym...

Praca dodatkowa (28 odpowiedzi)

Witam, Czy w Trójmieście jest szansa na znalezienie pracy dodatkowej, takiej abym mógł pracować...

jak znaleźć pracę bez znajomośći???? (63 odpowiedzi)

nie mam pojęcia juz co robić.....skonczyłam studia...nie mam doswiadczenia...ale też nie mam go...