Praca w navitest

Nie polecam. Jeśli lubisz trzaskać po przynajmniej 5h nadgodzin dziennie to ok. Wyzysk, nie wypłacalni.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Praca w navitest

Teraz szukają kogoś do prowadzenia biura na terenie stoczni w Gdyni.
Jak nie mają kasy to z czym do ludzi?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Taa...oferują kogoś do pracy w biurze, ale pod warunkiem, że taka osoba przyniesie sobie z domu: krzesło, biurko, laptopa, własną komórę (po co pracownikowi służbowa, nie ?) mikrofalę / czajnik i zapas wody oraz herbaty / kawy + mleka na pół roku naprzód. I najlepiej by taka osoba była na działalności gosp. (składki ZUS dobrowolne) i płaciła czynsz za wynajem i stopień zużycia przyłączonych mediów (rachunki). A idealnie gdyby ten nowy pracownik spłacił wszystkie długi spółki w ciągu np. 6 miesięcy. I za swoje poświecenie tenże pracownik dostałby bajeczne wynagrodzenie w postaci kilkuset zł ponad płacę minimalną. :-(
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie wprowadzaj w błąd.
Tutaj ogłoszenie:
http://bks.am.gdynia.pl/?p=2745

Gdzie tam widzisz informację o działalności gospodarczej?? Poza tym, zapewniam Cię iż w biurze w Gdyni wszystko jest. I komputer, i krzesło, i biurko itd.

Pracowałam w Naviteście ponad 7 lat - bardzo dobry pracodawca. Rozlicza sumiennie nadgodziny i odpowiednio za nie wynagradza (wg kodeksu prawa pracy).
Navitest pzoa tym nie ma długów, ale najwidoczniej komuś bardzo zależy by oczernić firmę.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

~Iza, Widząc gdzie to zamieszczają zapewne szukają naiwnego, biednego studenta "z paroletnim doświadczeniem zawodowym na podobnym stanowisku", który w dodatku "na wszystkim co związane z pracą biurową się zna". Powodzenia w poszukiwaniach życzę :-(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bordello... Ja się zastanawiam jak bardzo się nudzisz? Widzę, że udzielasz się w prawie każdym możliwym temacie i zawsze w negatywnym kontekście.
Odnośnie Twojej wypowiedzi - jesteś w błędzie. Może po prostu zamieszczają tam ogłoszenie, bo chcą mieć osobę, która ma pojęcie o branży? Która wie, gdzie statek ma rufę, dziób, grodzie, wręgi itd.?
I gwarantuję Ci, że nie pracują tam "biedni, naiwni studenci"...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

@Iza pisze: "Która wie, gdzie statek ma rufę, dziób, grodzie, wręgi"
Ooo, a to ciekawostka. To osoba będzie tam pracować w biurze czy na statku?
No faktycznie, ogłoszenie nie wyglądało profesjonalnie.
Osoba która ma pojęcie o branży...tylko której :p
może jeszcze uprawnienia spawacza będą mile widziane?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

W biurze, a pisać będzie dokumentację techniczną dotyczącą statków. Zatem chyba dobrze by było, gdyby wiedziała co tworzy, prawda? :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

na pewno dlatego szukają studentów bo chcą mieć osobę z pojęciem o branży i na końcu "Prace w młodym i dynamicznym zespole", Iza szukasz naiwnych którzy Ci w to uwierzą
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie musisz mi wierzyć :) Skorzysta ten, lub ta która CV swoje tam wyśle i nie będzie się przejmować komentarzami na forum :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Propaganda Navitestu.... odrazu top widać że ktoś sie bardzo stara o nieskazitellną opinię tego burdelu. Naprawde kobitki nie dajscie sie złapać w ten obóz pracy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Skąd wiesz - oglądałeś każdy post?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A gdzie to ogłoszenie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Potwierdzam.... zero ludzkich warunków do pracy, kasa jak dla psa, a w premie to radze nie wierzyć - bo ich niema. Omijać szerokim łukiem jeśli zależy Ci na godnej i wypłacalnej pracy!!! Szanujmy się!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Laboratorium to tylko jest w nazwie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...