Praca w wakacje.pl

Jakie warunki? atmosfera?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Praca w wakacje.pl

Zapomnij. Kiedyś było fajnie, teraz koszmar, płace spadły i ludzie już tez inni.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ile na ręke można wyciągnąć? są jakieś szkolenia wcześniej? Ile godz dziennie się pracuje?

Odradzam !!!! Ciągła rotacja i tylko wynik, a i to nie gwarantuje Ci,że Cię pewnego dnia nie wyleją za byle co....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

moja koleżanka tam pracuje na call center, ma 1300 na reke, czyli najniższa krajowa jakby nie patrzeć... a za szkolenia nic nie płacą
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie mogę tego czytać. Jakie wy bzdury piszecie! tak się składa, że praxcuje w wakacje.pl i powiem wam, że żadna praca nie dawała mu takiej satysfakcji. jeżeli tego nie czujesz i nie interesujesz się turystyka, fakt - zarobisz 1300. premie są naprawdę bardzo fajnie jeśli tylko jesteś zaradny, potrafisz Sprzedawać oraz kochasz podróże. W jak każdej pracy - jest różnie. szkolenie trwa dwa tygodnie i jest bezpłatne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

też tam pracuje i brednie to Ty piszesz :) jedni przychodzą, drudzy odchodzą ( sory, są zwalniani ), premia teraz to tylko wspomnienie.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

chętnie dowiem się prawdy o pracy w tej firmie od osoby, która nie ściemnia i nie jest nasłana przez pracodawcę. parrannoix@wp.pl

Jeśli poszukujecie pracy dodatkowej na weekendy, można zatrudnić się jako hostessa. Wiem, że firma http://www.individual.pl szuka dziewczyn na eventy i innego tego typu wydarzenia. To agencja hostess i modelek, działają na terenie wszystkich większych miast.

Jak dla mnie świetna opcja z pracą na wakacje to kelnerowanie lub bycie kucharzem - http://www.postawnaswoim.pl/kariera/jak-zostac-kucharzem/. Sama mam takie doświadczenie i wiele się przez ten czas spędzony w profesjonalnej kuchni nauczyłam.

Inne tematy z forum

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...