Naprawdę warto! (1) Już po wcześniejszych komentarzach widać, że Akademia Talentów to nie tylko... Ewelina P To był bardzo dobry wybór. (1) Dostałam się dopiero za 3 razem na Wnętrza na ASP, ale dzięki ostatniemu roku... Anita Wrzeszcz efektywne przygotowanie do egzaminów ASP (1) Dzięki nauczaniu Akademii Talentów mogłam iść na egzaminy z czystym sumieniem... studentkaASP
Poleeeecam! (1) Bardzo się cieszę, że trafiłam właśnie do tej szkoły rysunku, do Pani... Karolina G. Polecam!! (1) Akademia Talentów jest najlepszą szkołą przygotowującą do egzaminów! Idąc na... Ania P. Najlepsza pracownia w trojmiescie! (1) Mysle ze sam fakt, ze uczniowie z pracowni Pani Doni zawsze zajmują pierwsze... Marysia G Najlepsza pracownia artystyczna na swiecie! (1) Nie wiem czy sa slowa, ktore bylyby w stanie wyrazic moja wdziecznosc i... ksenia zajęcia dla dzieci (1) Widzę dużo pozytywnych opinii na temat zajęć dla młodzieży, ja z chęcią dodam... Anna NAAAAAAJLEEEEEPIEEEEEEJ!!!! (1) Nie można sobie wymarzyć lepszego miejsca na przygotowanie do egzaminów!! W... Monika G. NAPRAWDĘ WARTO!!! (1) Na zajęcia do Pani Doroty uczęszczałam tylko przez rok, ale był to rok, w... maturzystka Bardzo dobry kurs!! (1) Genialne przygotowanie dla przyszłych studentów uczelni artystycznych. Nie... Julia;) ŚWIETNA ATMOSFERA (1) Do pani Doroty uczęszczałam kilka lat temu w czasie wakacji na zajęcia z... Natalia REWELACJA!! (1) Zdecydowanie polecam!! Ja swoje przygotowania zaczęłam w grudniu,... Sylwia POLECAM! (1) Bardzo polecam!!!!!!!!!! Zajęcia prowadzone są w bardzo przyjemnej... Asia POLECAM! (1) Polecam!!! Uczestniczyłam w kursie przygotowującym na architekturę wnętrz i... Ruda Bardzo POLECAM! (1) Na zajęciach jest wspaniała atmosfera, a to bardzo ważne! Indywidualne... Ania Jak najbardziej POLECAM (1) Zajęcia odbywają się w przemiłej atmosferze, solidne i indywidualne podejście... Magda Polecam! (1) Po raz pierwszy pojawiłam się na zajęcia po to by rozwijać swoje umiejętności... justyna