Monika - opinia (1) Wykonanie projektu kuchni. Pan Sławomir po kontakcie telefonicznym tego... Monika Marcn - opinia (1) Bardzo zadowolony jestem z zaprojektowanych mebli kuchennych przez Pana... Marcn Radosław Z - opinia (1) jesteśmy zadowoleni z obsługi i wykonanych mebli , polecamy naszym znajomym Radosław Z
Cierpliwy klient - opinia (2) Termin realizacji ponad 3 miesiące po telefonach i smsach, masakra. Doradztwo... Cierpliwy klient RAFAŁ - opinia (1) Meble zamontowane. Wszystko super. Trochę po terminie, ale i tak jestem... RAFAŁ Magda - opinia (1) Wszystko wygląda pięknie, dopracowany każdy szczegół. Bardzo miła współpraca,... Magda Damian - opinia (1) Zamówiłem kuchnię połączoną z salonem, kuchnia świetnie się z nim komponuje.... Damian Justyna - opinia (1) Bardzo szybka realizacja usługi , profesjonalna ekipa , super doractwo. Firma... Justyna meble do aneksu kuchennego - super (1) Kuchnia jak z marzeń! Pan Sławek "przeszedł sam siebie", "stanął na głowie"... meble do kuchni (1) Zamówiliśmy meble przed świętami , zależało nam na czasie i udało się... Mirosław Polecam (1) Ponad dwa miesiące temu zamówiłam meble do kuchni. Same ustalenia trochę... Hania