Pracownicy Selgrosa i Castoramy

Mam pytanie do obecnych i byłych pracowników tych sieci. Jakie warunki pracy, zarobki, godziny, socjal. Jak z umowami i wszystkimi pracowniczymi formalnościami? Czy warto ubiegać się o etat? Czy lepiej szukać gdzie indziej? Dzięki za wszystkie sugestie i odpowiedzi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pracownicy Selgrosa i Castoramy

http://forum.gazeta.pl/forum/f,88604,CASTODRAMAT.html
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

co suuuuupppeeerr jst !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

gosciu...a ty jestes pracownikiem ? albo byles? warto czy nie....zawsze bedzie ktos niezadowolony i zadowolony..chodzi mi o wlasne odczucia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

jestem i jesli pracujesz to doceniają takiego kowalskiego

Pracowałem w Selgros rok temu, na początek dostawałem 1200 zł netto + 100 zł premia za prace w dzaile nabiał bo tam są chłodnnie, ogólnie ciężko jest z dojazdem ale tak poza tym nie nazekalem na poczatku. Kierownicy troche takie h**e w garniturkach a ludzie strasznie plotkuja na noych ale tak poza tym jest dobrze po pol roku potwyzka jak sie ktos wykaze noi mozna w barze za darmo zjesc talerz zupy dziennie lub dania ze zniżką

ze socjalu korzystają tylko kierownicy i dyrektor a reszta niech zasuwa

Inne tematy z forum

Praca za granicą. Niemcy (11 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

Własny start up (3 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was moze odwarzył sie na otwarcie własnego start upu? Na co przy czymś takim...

kurs szkolenie dla męża (4 odpowiedzi)

mój mąż chce podnieść kwalifikacje, zastanawiamy się nad szkoleniem na spawacza, bądz np...