Pracownik ds. obsługi klienta - AP Edukacja

sluchajcie nie polecam.. obowiązki są dużo większe niż w ogłoszeniu a płaca 1200! atmosfera tam jest jak w więzieniu, a dyrektor nieprzyjemna.. nie polecam;/
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pracownik ds. obsługi klienta - AP Edukacja

Jak zapisywałam się tam do szkoły to atmosfera gorsza niż na pogrzebie, masakra. A kiedy się do Ciebie odezwali ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a jakie są dodatkowe obowiązki?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak, ja potwierdzam. Klimat tam mają odpychający, spóźniają się z wypłatami dla pracowników z tego co wiem. Ale czego się spodziewać..

Żeby zacytować Klasyka: Jaka edukacja Pani Dyrektor taki klimat ?? (chciałem tam kiedyś zapisać się na kurs j. ang., ale widząc dyrektorkę i jej minę w rozmowie z sekretarką w porę zrezygnowałem mówiąc, że przyjdę innym razem).
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też słyszałem, że nie spieszy im się z wypłatami, umowami i wszystko na gębe jest. Chyba, że po znajomości. No i te "premie" to fikcja.

Inne tematy z forum

prawnik/ radca prawny odnośnie ZUS - szukam (20 odpowiedzi)

nie wiem czy dobry temat; czy ktoś może polecić prawnika,radca prawnego lub kancelarię...

fundacja fly (50 odpowiedzi)

Zauważyłam ogłoszenia dotyczące pracy w tej fundacji na tym portalu - zdecydowanie odradzam! PIP...

Czy znacie firmę Nuga Best? (11 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...