Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska

Laryngolodzy

Sopot, al. Jana III Sobieskiego 9/11

Anna - opinia (1) Nie ma słów, aby podziękować Panu Doktorowi za wszystko, co zrobił, aby... Anna Mama Nathana - opinia (1) Chcialabym podziekowac panu doktorowi za pelen profesjonalizm, super... Mama Nathana Joanna - opinia (1) Fantastyczny lekarz !!! Cudowne podejście do dzieci ;) Polecam Joanna
Ewa - opinia (1) Pan Doktor Bogusław Mikaszewski jest wspaniałym lekarzem z ogromną wiedzą. Z... Ewa Polecamy (1) dr n. med. Bogusław Mikaszewski to lekarz z powołania. Ma świetne podejście... mama Przemka Cudowny lekarz (2) Wspaniały lekarz. Podejście do pacjenta cudowne, życzliwość i uważność.... Marek Najlepszy laryngolog (2) Najlepszy lekarz u jakiego byłam. Do rany przyłożyć. Nigdy jeszcze takiego... Feliksa Niesamowity lekarz (1) Pan Doktor jest najlepszym laryngologiem w całym Trojmiescie. Wielu lekarzy... Elwira Wiecie moze w jake dni i godziny przyjmuje dr Mikaszewski w Sopocie? (2) Wiecie moze w jake dni i godziny przyjmuje dr Mikaszewski w Sopocie? Pozdrawiam Asia Bardzo dobry doktor (1) Ma bardzo dobrepodejście do dzieci i mlodziezy przystępne ceny wie jak... Badany Każda dobra opinia o doktorze (4) jest absolutnie prawdziwa. Nie tylko świetny lekarz, ale i bardzo dobry,... ninurta Zenon - opinia (1) Dr B. Mikaszewicz jest wzorem lekarza. Zenon Świetny profesjonalista i wspaniały czlowiek (1) Cieszę się, że trafiliśmy z naszym synkiem własnie do doktora Mikaszewskiego,... Jolanta Wspaniały lekarz ! (1) Pan doktor ma rewelacyjne podejście do dzieci , jest bardzo skrupulatny , nie... Joanna sumienny lekarz (1) Bardzo dobry lekarz ,sumienny, konkretny, przede wszystkim bardzo dokładny Ewa wybitny specjalista i dobry Człowiek (1) Bardzo nieufnie podchodzę do lekarzy, w szczególności gdy leczenie dotyczy... mama opinia (1) ogromna wiedza, skuteczne leczenie, jestem naprawde zadowolona i z czystym... alicja Polecam (1) Pan doktor oprócz tego, ze jest bardzo dobrym specjalistą to przede wszystkim... Barbara Wspaniały lekarz, wybitny specjalista (1) Po roku bezskutecznego leczenia zatok u dziecka, usunięciu migdala i... Anna Jaworska Najlepszy lekarz z jakim mialam kiedykolwiek kontakt !! (1) Nie sklamie jak powiem, ze lekarz uratowal mi zycie. 5 lat rozni lekarze... kasia