Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska

Laryngolodzy

Sopot, al. Jana III Sobieskiego 9/11

Miły, lecz całkiem niekompetentny (4) Następnego dnia po wizycie u dr Mikaszewskiego, na której byłyśmy obie z... Nika Świetny (1) fantastyczny doktor, uważnie słucha rodzica, ma świetne podejście do dzieci i... Agucha Irina - opinia (1) I was very impressed by the professional attitude and approach during the... Irina
Lekarz anioł... (1) Przemiły, delikatny do dzieci, kompetentny, wszystko wypisuje w punktach w... Maja Wyjątkowy lekarz! (2) Pan doktor Mikaszewski jest naprawdę wyjątkowym lekarzem. Ma doskonałe... ania_jot PEŁNA PERFEKCJA (1) LEKARZ NAPRAWDĘ GODNY POLECENIA. Syn miał usuwany migdał ,po powrocie do domu... Dyśka Opinia stałej, wieloletniej pacjentki (1) Lecze sie u p. dr juz pare lat. Ostatnio przeprowadził u mnie endoskopową... stała pacjentka. Polecamy (1) Jesteśmy po operacji migdałka i jesteśmy bardzo zadowoleni. Przemiły... Agnieszka Potwierdzam Rewelacja (1) Potwierdzam Rewelacja DK Korzystam z usług dr Mikaszewskiego od wielu lat. (1) Obecnie leczy też moje dzieci oraz wnuczkę. Nie zdarzyło się, by mylnie... bora BARDZO RZECZOWY LEKARZ WIECEJ TAKICH JAK PAN MIKASZEWSKI (1) MIELIŚMY PROBLEM Z SYNKIEM OD DWOCH LAT CIĄGLE CHOROWAŁ 21 INFEKCJI W CIĄGU... KASIA LESZEK ADRIANEK POLECAMY (1) Naprawdę jestem zadowolona z wizyt u doktora Mikaszewskiego. Bardzo pogodne... Izabela REWELACJA (1) REWELACJA pacjent Wspaniały lekarz (1) Rewelacyjny lekarz, wspaniałe podejście do pacjenta, a zwłaszcza dziecka,... Agnieszka Wspaniały człowiek (1) Kompetentny specjalista, ale przede wszystkim życzliwy, spokojny i bardzo... Agnieszka z Mają pod każdym względem the best:) (1) pełen profesjonalizm, człowiek cierpliwy, rzetelny a przede wszystkim ludzki.... lila Taki właśnie powinien być każdy lekarz! (1) Pan dr Mikaszewski, poza tym, że jest doskonałym specjalistą, ma również... Hanka Świetny fachowiec (1) Bardzo kompetentny , miły i skuteczny w leczeniu .Mam do niego jako do... nati