ma jolie...nie znizaj sie do poziomu owadow...prosze...ja sie znizam za was:))za Ciebie i Stworka,i za te inne Dusze:)...juz
smietnisku:((...wiec jakos to przetrzymam...mam taką nadzieje...a jak nie-to wezme packe i machne na odlew pare razy, a na pewno swiat sie zminiejszy o pare pasozytniczych owadow...
...FUJ...jak ja nie znosze pisac o takim swinstwie :((((
...fetor wokol sie roznosi:(((
..i te moje wyrazy jakies takie...owadzie...dostosujace sie do tej zabrudzonej przestrzeni:(((
...przepraszam...musze umyc rece...ide juz ..
a dla Ciebie i dla Stworka oraz Martusi , Fate, Meretseger, Plagiata, Laurera, Shaigana z Ljubljany, ifki, VERB'a, Malej Zabki, Nosnam, APOCALYPSE, Kiszczaka, Dariuszki, Scarlet(i Jej Ukochanego!!!), kotki z Krakowa(kota Filologa), Esclarmonde, Nefernefernefer, Clarice, Sluchajacego ciszy, Pesymistki, CZLOWIECZKA, Antenki, Minnie(Samotnej), Swietlika, Kamneny, Aspis, Ciri, lilu^, Zwierza, Barman i innych godnych tego(a pominietych z nicka) serdeczne pozdrowienia!
(tak sobie przegladalem stare strony...i zauwazylem jak ..znieksztalcilem strone (3151-3200)(11-12 kwietnia 2002r)....bylem wowczas podpity..lecz jak bardzo szczery hmm)
...
0
0