Prawdziwy relax!

Obsługa, oferta, klimat i wystrój są naprawdę super, od samego wejścia klient jest mile obsłużony, a wnętrze salonu i nastrój jaki tu panuje działają relaksująco i uspokajająco. Cennik jest nadal adekwatny do jakości usług (naturalne produkty, sterylizacja narzędzi etc.). Jestem stałą klientką, podwyżki cen praktycznie nie zauważyłam. Zdecydowanie polecam ;-)
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: Prawdziwy relax!

Nie wygląda to na komentarz klientki, ale ok ;)
Ja uważam, że podwyżka cen jest bardzo duża. No chyba, że ktoś tylko korzysta z henny to faktycznie mógł nie zauważyć.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 22

Nawet do głowy by mi nie przyszło, żeby zachwalając np dentystę wspominać, że ma wysterylizowane narzędzia ;))) To chyba oczywistę?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 23

Pozazdrościć takich "klientek", które nie zauważyły podwyżki cen ;)
Ja osobiście bardzo lubię wasz salon, chociaż nie jestem stałą klientką (tzn. przychodzę co jakiś czas). Poprzednio byłam w połowie lipca i ostatnio we wrześniu - miałam dokładnie te same zabiegi i bardzo zdziwiłam się na końcu wizyty płacąc przy recepcji :( Szkoda, że nie wiedziałam wcześniej o podwyżce :( Plus za miłą obsługę i relaksujące dźwięki dobiegające z akwarium, minus za zmianę cennika oraz brak możliwości płacenia kartą.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 21

Cennik wcale nie zmienił się aż tak drastycznie, jak piszą niektóre panie. Jestem pewna, że te podwyżki były konieczne. Jak na taki standard usług, miłą obsługę i przyjemne wnętrze ceny są nadal atrakcyjne w porównaniu do wielu salonów w centrum Gdyni.
A kartą można już płacić i to bez kwoty minimalnej (jeszcze nie płaciłam, ale widziałam tę informację na fejsie)!
Polecam kobiece środy, czyli -20%. Japoński jest wtedy za 36zł! (dla porównania w podwarszawskim nędznym saloniku kosztuje 90zł).
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 6