Prawo jazdy bez meldunku

Mam problem jestem w trakcie robienia kursu na prawo jazdy.Ostatnie moje zameldowanie jest w Gdyni ale trwa postepowanie administracyjne w sprawie mojego wymeldowaniem złozone przez moja rodzina bo nie mieszkam pod tym adresem juz pare lat.Na chwile obecną nie mam gdzie sie zameldowac.W zwiazku z tym jak postepowanie zakonczy sie moim wymeldowaniemto jak zdam egzamin pozytywnie to gdzie bede mogła odebrac prawo jazdy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Prawo jazdy bez meldunku

hmm...musiałabyś pójść na gmine i sie tam zapytać albo jak bedziesz zdawać egzamin to tam sie dopytać wszystkiego :)

Tak. Mam kolegę który był w podobnej sytuacji, wyrobiono mu prawo jazdy a w miejscu meldunku ma wpisane: "brak".
Musiał dostarczyć jakieś dokumenty (chyba z miejsca ostatniego stałego meldunku), dokładnie nie wiem, ale na pewno w urzędzie albo WORD-dzie udzielą Ci informacji jak to załatwić
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzięki za odpowiedz.Dowiadywałam sie w urzedzie ale pani nie potrafiła odpowiedziec na moje pytanie.Chyba bede sie musiała zameldowac na chwile u kogoś.

Re:

Oczywiście możesz otrzymać prawko, tylko pod nazwiskiem będzie widnieć pogrubiony napis dużą czcionką - BEZDOMNA, ale to chyba nie ma różnicy dla ciebie, nie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja zdawałam na prawko poza miejscem zameldowania i w dokumentach wskazałam urząd w którym chciałam je odebrać. Do tego ten urząd to był w Gdańsku, a ja byłam zameldowana w Gdyni ;)

tzn mam na myśli dokumenty składane przy egzaminie.

Inne tematy z forum

Hiszpańska mucha (45 odpowiedzi)

Hej dziewczyny. Czy któraś z Was próbowała możę hiszpańskiej muchy? Mianowicie zastanawiam sie...

Tabletki powiększające piersi (16 odpowiedzi)

Jak to jest dziewczyny z tymi tabletkami. Działają czy nie działają? Bo tak sobie patrzę na...

Czy warto studiować kierunek "dietetyka"??? (9 odpowiedzi)

Witam, Czy warto studiować kierunek DIETETYKA ??? Jeśli tak,to gdzie (na jakich uczelniach...