Prawo jazdy.

Temat dostępny też na forum: Motoryzacja
Witam... jako 18letnia dziewczyna zaczęłam i skończyłam kurs prawa jazdy.. a nawet zdążyłam oblać parokrotnie... Pod presją, bez ogarnięcia... Zdarza się. Dziś, po 6 latach, chciałabym zdać egzamin. Po 1.5 roku emigracji, wracam do Polski i potrzebuję tego rodzaju niezależności i stabilności. Czy znacie jakiś naprawdę dobrych i sprawdzonych instruktorów?

Pozdrawiam.
Aleksandra

/Gdynia, Rumia/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Prawo jazdy.

odpuść sobie, samo podejście "parokrotne" skreśla cie z listy kierowców którzy powinni poruszac sie po drogach, po prostu niektórzy powinni sobie darować i albo komunikacja miejska albo rower (tylko w lesie)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Musisz wiedzieć, że dzisiaj wymaga się wiele od kierowcy.
Nie tylko cztery kółka poruszają się po ulicy, a odpowiedzialność jest bardzo duża, łatwo z kogoś zrobić kalekę, osobę niezdolną do pracy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jakoś nie widzę tej odpowiedzialności na ulicach Trójmiasta.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam tego gościa, kiedyś mnie uczył, zdałam ale to były lata temu
http://www.krs-online.com.pl/wojciech-mezyk-sikorski-nauka-jazdy-krs-2260688.html
Musisz go sama namierzyć
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam,

zdecydowane nie polecam OSK EXPERT i właściciela Leszka jako instruktora. W ciągu 30 godzin jazdy nie pokazano mi wszystkich technik, wymogów egzaminu praktycznego. Chociaż jeździłam dobrze, nie zdałam za 1 razem bo w życiu nie używałam np HAMULCA RĘCZNEGO.

Naciągnięto mnie na dodatkowe godziny. Raz tak długo krążyliśmy po mieście aż załatwiliśmy wszystkie prywatne sprawy instruktora. Innym razem "jakoś tak wyszło" że zapomniał o danej technice. Masakra. Nie polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0