Preparaty

Temat dostępny też na forum: Preparaty
Opinie do spektaklu: Preparaty.
Preparatów przegapić nie można! Młoda publiczność przyjmuje je niczym rockowy koncert, jeden z trójmiejskich kapłanów poleca wiernym obejrzenie tego przedstawienia, ale są i tacy, którzy wychodzą zniesmaczeni. Ostentacyjnie opuściła widownię podczas przedstawienia nawet szefowa jednej z trójmiejskich scen. Oszalała również prasa: tuż po premierze w lokalnym dodatku do Gazety Wyborczej ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

to trzeba zobaczyc!

naprawde swietny spektakl, super dialogi, swietna gra aktorska. Przedstawienie zmusza do refleksji, przemyslen. Naprawde Bardzo Dobra Sztuka.

swietny spektakl

Sztuka jak najbardziej warta polecenia.Dialogi udane.Gra aktorow udana.Tlo muzyczne odpowiednie.2godziny refleksji na temat otaczajacego nas zycia,a zarazem dwie godziny bardzo dobrej zabawy.Polecam:)

kiedy w tv

urodiłem się i mieszkam w Królewskiej Hucie
chciałbym zobaczyć sztukę krajana na srebrnym ekranie

PREPARATY

NIE MOGE OPISAC SPEKTAKLU BO RECENZENTEM NIE JESTEM ALE BARDZO MI SIE PODOBALO.SPEKTAKL JEST SMIESZNY I DLA TAKIEGO STUDENTA JAK JA BARDZO FAJNIE ZAGRANE.WESZLAM NA TA STRONKE PO TO ABY WYBRAC SIE NA PREPARATY KOLEJNY RAZ.POLECAM DLA OSOB LUBIACYCH SIE POSMIAC.

Inne tematy z forum

Bajka o księciu Pipo, koniu Pipo i księżniczce Popi (9 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Bajka o księciu Pipo, koniu Pipo i księżniczce Popi . "Bajka o księciu...

Polak Polakowi wilkiem (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Polak Polakowi wilkiem . POLAK POLAKOWI WILKIEM "Polak Polakowi wilkiem"...

Folwark zwierzęcy (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Folwark zwierzęcy . "Folwark zwierzęcy" według powieści George'a Orwella....