Prestige

Salony kosmetyczne Fryzjerzy

Gdańsk, Lecha Kaczyńskiego 24A/1U

Brak znajomości przedmiotu usługi (1) Kosmetyczka nie posiada odpowiednich umiejętności dla tak delikatnych... Ania B Fryzjerka Asia (1) Bardzo polecam fryzjerkę Asię! Jest niesamowicie kreatywną stylistką (nie... magda Jeszcze raz dziękuje! (1) Wielkie ukłony dla Pani Uli! Z czarno ciemnej pstrokacizny udało mi się... Marta
Usługi kosmetyczne w wykonaniu Pani Magdy (1) Jako stała klientka Pani Magdy bez cienia wątpliwości mogę rzec, iż jest to... Marta Masakra!!! (3) Trzy tygodnie temu bylam w tym salonie. Chcialam obstrzyc tylko grzywke ale... Jula Jakość i cena (1) Witam, jestem stałym klientem - bardzo zadowolony z przystępności cen i... zadowolony klient polecam paznokcie żelowe i lakier hybrydowy (1) zrobiłam sobie manikiur żelowy,jest piękny specjalny lakier trzyma się dwa... Gosia BARDZO FAJNE NOWOCZESNE STRZYZENIA (1) Polecam studio prestige, trafiłam na bardzo sympatyczną i fachową fryzjerkę... Gosia Ula (1) Jestem bardzo zadowolona z usług fryzjerki,pani Uli.Fantastycznie strzyże i... Ela Polecam! (1) Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu i kreatywności.Zawsze mogę liczyć na... Monika JESTEM ZA I POLECAM INNYM (1) Pierwsze takie studio, które w stu procentach spełniło moje oczekiwania.... Usatysfakcjonowana klientka Beznadziejny fryzjer i właściciel lokalu (1) Kompletna pomyłka.Przyszłam zrobić odrost w kolorze jasny blond, bo taki mam... Achmed S - opinia (1) Gorąco polecam Panią Anię,która nie dość że jest urocza to wykonuje... S REWELACJA !!! (1) Jeżeli komuś zależy na profesjonalnym podejściu do Klienta i wysokiej jakości... AGA ŚWIETNE MIEJSCE!!! (1) Salon fryzjerski,kosmetyczny i solarium.Profesjonalna i miła... Magda tragedia (1) Jak nigdy nie mialam popalonych po farbowaniu włosów, tak po wizycie się... niezadowolona Goska - opinia (1) polecam wszystkim Panią!!!!!!!!!!!!!!!!! W studio panuje bardzo ciepła... Goska Interesujący Studio Urody (1) Miła i fachowa obsługa. Ogólnie polecam..jedyny minus to ich lokalizacja a... eni