Prezent dla koleżanki z pracy

Co kupić koleżance krótko ze sobą pracujemy (jakieś 20 dni),a jest w firmie tak że kupuje sie drobny prezent od każdego pracownika, poradzicie coś? dziewczyna ma 33 lata
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Prezent dla koleżanki z pracy

kwiaty skoro pracuje krótko ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

na pewno coś niezobowiązującego, ja uwielbiam zamawiać z Taka Paka, mają naprawdę niebanalne gadżety.

Zgadam się, 50 to sporo :) przemyśleć czy znacie tą osobę na tyle blisko żeby kupować jakieś wymyślne prezenty.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

50 zł na prezent od jednej osoby? Bardzo dużo. Gdyby to była zrzutka od kilku osób, to wyglądałoby to jakoś rozsądniej. No chyba, że zarabiacie tyle, że 50 zl na prezent dla kogoś obcego to drobniaki ;)
Kupiłabym kawę albo sypaną herbatę, ewentualnie ładnie wyglądające opakowanie słodyczy, bo przy takim krótkim stażu znajomości raczej trudno kupić coś innego i trafić w gust.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

hej dziewczyny, chce kupic kolezance z pracy prezent na serwisie daWanda, ale jeszcze nigdy tam nie robilam zakupow.. po przeczytaniu komentarzy na tej stronie http://bajdo.pl/forum/dawanda-prawda zaczelam sie zastanawiac czy to dobry wybor. co o tym sadzicie, co tam jest napisane? warto czy niewarto? dosyc niejasne sa te informacje...

A nie lepiej zrobić zrzutę? I prezent będzie fajniejszy i kłopot mniejszy. Te słuchawki sa fajne, sama mam takie, myslę że na pewno by sie przydały:)http://allegro.pl/sluchawki-nauszne-kruger-matz-street-i5441538226.html w zestawie mają etui i bez problemu mieszczą się w torebce;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A może coś bardziej zapadającego w pamięć i niekoniecznie materialnego? :) Możesz wybrać voucher z Wyjątkowego Prezentu (ja sama najczęściej tam znajduje pomysły) np. na manicure, masaż relaksacyjny, tajski lub czekoladowy albo jakaś degustacja czekolady, kawy połączona ze zwiedzaniem palarni :).

Ja zawsze kupuję kwiata w doniczce albo coś słodkiego. Tym bardziej osobie, którą ledwo znam :)

Jeszcze nie mam 33 lat ale najbardziej spodobał mi się pomysł z kartą podarunkową - może być też do jakiegoś sklepu z blielizną albo ciuchami

Wibrator jej kup. Szklany :)

Skoro jej za dobrze nie znasz to warto postawić na coś neutralnego. Wydaję mi się, że dobrym rozwiązaniem byłaby w tym przypadku świeca zapachowa. Oczywiście nie taka z Biedronki tylko lepszej jakości, na przykład kringle candle. Palą się znacznie dłużej, a ich zapach naprawdę czuć. Teraz, gdy jest już chłodniej, można postawić na typowo jesienne zapachy na przykład http://zapachdomu.pl/dyniowa-latte-p478?v=large-2-wick-classic-apothecary-jar-3a-dyniowa-latte-4147 . Koleżanka taką ma i pachnie super.

Mi się spodobał pomysł z voucherem, każdy współpracownik powinien się złożyć i pewnie uzbierałaby się sumka na fajną kartę podarunkową, przy małym nakładzie pieniężnym poszczególnych osób. :)

Trochę dziwny zwyczaj, mówiąc szczerze. Nie bardzo to rozumiem. Z jednej strony spoko, ale moim zdaniem wystarczą dobre czekoladki. A książki czy inne prezenty tego rodzaju to raczej nie dla koleżanki, która jest tylko i wyłącznie koleżanką z pracy. No sorry, dla mnie to przegięcie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

a może jakąś książkę?

Może coś kosmetyków Vichy polecam np.podkład Vichy Teint Idéal uważam ze jest idealny dla każdej skory ;-)Każda kobieta byłaby zadowolona,ja jestem bardzo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ładny i duży bukiet kwiatów, albo jakieś perfumy sama czujesz jakie używa więc podobne do nich.

Najlepszym prezentem będzie karta podarunkowa ;) np do jakiegoś sklepu z ciuchami :D

Powinniście złożyć się wszyscy na jeden wspólny prezent,wtedy byłoby łatwiej, i kupić np.ładny komplet pościeli lub ręczników
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Proponuję dobrą książkę, no chyba że wiesz, że ta książka wyląduje w kącie, wtedy lepiej wziąć jakąś dobrą kawę czy herbatę, do tego może jakąś bombonierkę, ptasie mleczko czy coś.

no ale może coś o niej wiecie? My kupiliśmy kwiaty i książkę Evansa "list" bo koleżanka bardzo lubi czytać. więc książka dla niej zawsze jest odpowiednim prezentem.

Inne tematy z forum

Gadżety reklamowe dla klientów (75 odpowiedzi)

Chcemy w firmie kupić coś z okazji świąt dla klientów.Doradzicie co to może być?

Jakie gry online dla dziecka? (6 odpowiedzi)

Jak w temacie. Co warto pokazać 5-7 latkom?

co na prezent na imieniny dla faceta? (40 odpowiedzi)

Poradźcie co można kupić na imieniny dla faceta 40-letniego? Nie mogą to być takie śmieszne...