Prezent dla koleżanki z pracy

Co kupić koleżance krótko ze sobą pracujemy (jakieś 20 dni),a jest w firmie tak że kupuje sie drobny prezent od każdego pracownika, poradzicie coś? dziewczyna ma 33 lata
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może jakiś sprzęt szpiegowski? Nie no żartuję, ale pozostając w tematyce, nie wiem gdzie dokładnie pracujecie, ale w wielu branżach (po zakupie usłyszałam więcej próśb o pożyczenie niż myślałam) może się okazać przydatnym dyktafon z Alfatronika. Nawet nie taki drogi jak się składacie w kilka osób.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciekawe rzeczy można kupić w sklepie Mattlop w Gdyni na Karwiach. Kupiłam kuferek na biżuterię dla chrześniaczki na komunie.

Jak kupuję prezent koleżance zawsze staram się wybrać coś oryginalnego. Ostatnio kupiłam lokalizator GPS do roweru wiem, że często jeździ, a rower jest bardzo drogi. mimo że praktyczny prezent to bardzo się ucieszyła.

Może jakąś książkę?

ja bym kupił jakąś dobrą kawę lub herbatę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

najlepsze są takie bony do wykorzystania. zrobi z nimi co będzie chciała

Posłuchaj koleżanki co lubi i co jej się podoba najbardziej. Ja swojej koleżance, z którą już pracuję trochę czasu kupiłam szlafrok z tego sklepu https://www.kostium.com/bielizna-damska/bielizna-nocna/szlafroki/szlafrok-m846-red. Bardzo spodobał jej się prezent, a może nie raczej jej mężowi :)

A może portfel? Moja koleżanka ma portfel Money Kepper i bardzo go sobie chwali. Widziałem go kilka razy na własne oczy i rzeczywiście jest dosyć ciekawy. Przestronny w środku, wykonany z prawdziwej skóry. Z tego co koleżanka mówiła to również cena nie jest jakoś wysoka.

Może jakaś książka poradnikowa? My koleżance z pracy kupiliśmy Eat Pretty.

Kwiaty raczej będą ok. :)

oj nie wiem czy taka ładowarka bezprzewodowa to dobry prezent dl koleżanki z pracy.... Co jak co ale sama osobiscie nie byłabym z tego zadowolona ponieważ dla mnie jest to bezsensowny gadżet. I po prostu pomyślałam sobie,że druga osoba nie wiedziała co kupić tak więc kupila ładowarkę na odczep.....

Ze swojej strony sugeruję zastanowić się nad czymś takim:
https://www.youtube.com/watch?v=dhcoNe126Go

W sieci można zaprojektować jakiś fajny kubeczek i wstawić tam zabawny napis.

Wiesz co może co do jej służbowego auta by jej sie lepiej jeździło! Da kierowcy idealnym upominkiem są kosmetyki samochodowe,
- total-care.pl/cat-pl-1-AU...ryzacyjna.html tu można fajny zestaw zrobić wybirać zreczy np. do pielęgnacji auta.

Spróbuj coś praktycznego, może coś takiego, cinnibird.pl/cinnibird-white.html da mnie bardzo fajny prezent. Taki czarodziejski długopis, który pięknie maluje różne kształty jest iealny dla każdej gosposi domowej.

To zależy, ale ja tam uważam, że książka zawsze jest dobrym pomysłem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na pewno przyda się jej ładowarka do telefonu taka bezprzewodowa, http://konsoleigry.pl/pozostale/1726-dc-16-nokia-ladowarka-bezprzewodowa-microusb-white-2200-mah-6438158440371.html Fajny i praktyczny prezent. Przydaje się dosłownie każdemu. Sprawdź to.

Zależy jaki budżet oczywiście Może jakieś dekoracje handmade? artisfera.pl/dekoracje-handmade-c-4_16.html To jest dopiero coś fajnego, może pomyśl nad czymś takim?

piekne sa np. dekoarcje handmade - artisfera.pl/dekoracje-handmade-c-4_16.html Zestaw składa się z 5 filcowych szablonów, 5 kompletów kolorowych guziczków, 5 magnesów i 5 metalowych łańcuszków Fajen i bardzo ciekawe.

może cos w ksiegarni inbook cos znjadziesz? Ja zawsze tam kupuje, przyjemnie ułożona strona, więc bez problemu znajduję to co chce a i wysyłka tania i szybka.

Ja ostatnio dla mojej koleżanki z pracy kupiłam czarodziejski długopis, który zdobi potrawy, zupy krem, kawy i desery - cinnibird.pl/cinnibird-white.html Z tego co się dowiedziałam, to jest bardzo użyteczny i pomaga jej zachwycić gości.

Skoro w firmie kupuje się lepsze prezenty to słodycze odpadają, ja bym jakąś fajną suszarkę do włosów kupiła z tych lepszych oczywiście. My kupiliśmy dziewczynie taką z babylissa to mega zadowolona była

Inne tematy z forum

co na prezent na imieniny dla faceta? (40 odpowiedzi)

Poradźcie co można kupić na imieniny dla faceta 40-letniego? Nie mogą to być takie śmieszne...

Gadżety reklamowe dla klientów (75 odpowiedzi)

Chcemy w firmie kupić coś z okazji świąt dla klientów.Doradzicie co to może być?

Jakie gry online dla dziecka? (6 odpowiedzi)

Jak w temacie. Co warto pokazać 5-7 latkom?