Prezent dla koleżanki z pracy

Co kupić koleżance krótko ze sobą pracujemy (jakieś 20 dni),a jest w firmie tak że kupuje sie drobny prezent od każdego pracownika, poradzicie coś? dziewczyna ma 33 lata
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja kupilabym czekolade jakas lepsza nie z Biedronki za 3 zl. Ale to moje zdanie. Z moich doswiadczen zawodowych uwazam ze nie warto sie wyrozniac. Co innego skladkowe. Zawsze sie dokladalam. Co nie znaczy ze to dzialalo w obie strony.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Możesz podarować koleżance słodycze, bombonierki lub bukiet z kwiatów, myślę że to będą najbardziej trafione prezenty dla koleżanki z pracy.

Re: Prezent dla koleżanki z pracy

Może długopis Parker Jotter? Nie jest drogi, do 50 złotych.

Myślę, że tutaj dobra prostownica lub jakaś lokówka byłaby dobrym wyborem na prezent, a te z babylissa są naprawdę super.

My naszej koleżance z racji tego, ze zawsze miała problem z zaplataniem warkoczy, kupiliśmy takie specjalne urządzenia babylissa, które robi super sploty i różne warkocze. Koleżanka ucieszyła się bardzo :)

Osobiście myślę, że ładny kwiatek w doniczce, to świetny pomysł na prezent dla koleżanki z pracy, zwłaszcza takiej, z którą krótko się znamy.:-)
Polecam kupić storczyka - w Biedronce ostatnio były piękne, z podwójnym pędem:-)

Jeśli ma poczucie humoru to proponowałbym
http://www.megakoszulki.pl/Smieszne,,Zabawne-c167.html

Na stornie mozna zamowić śmieszne koszulki. Jesli nie znajdziesz wzoru,który by Cię szczególnie zainteresował to na innej podstronie mozesz zaprojektować koszulkę z własnym wzorem albo nadrukiem Opcji pomysłów jest sporo.

Jest wiele pomysłów, kwiaty cięte lub doniczkowe, czekoladki, perfumy, pióra grawerowane, zegarki tylko po prostu trzeba osobę znać.

kup jej bizuterie, na topsilver pl teraz wystawili piekne kolczyki z szafirami, srebrne, próba srebra 925, dobra, oryginalne, kosztują ok 60zł, tanio, a są prawdziwe. i cudownie wyglądają. W centralnym miejscu kolczyka umieszczono owalny szafir (synt) a wokół niego 22 drobne cyrkonie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Też bym obstawiał bukiet kwiatów ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

dobra kawa powinna wystarczyć :)

Niezły pomysł z naszyjnikiem.Złoty też mógłby być,w aparcie są subtelne.

Kobietom bardzo podoba się jak facet jej kupuje biżuterię, ale najlepiej jakby była jakaś wyszukana i miała coś wspólnego z tą osobą. Zobacz sobie naszyjniki i kolczyki na topsilver pl, sa srebrne, powinny jej sie któreś spodobać, ale wybór już nalezy do Ciebie, Ty ją lepiej znasz i wiesz co lubi

Kosmetyki jakieś najlepiej. Perfumy może jakiś tusz do rzęs (np. http://topodzywkadorzes.pl/). Dobra jest też książka, jeśli lubi czytać i znacie jej gust.

Do jakiej kwoty?

https://www.przyjaznadrogeria.pl/makijaz/oczy/cien-do-powiek, Może ten link pomoże, fajne rzeczy w przystępnych cenach :)

Może podam Ci mój numer a ty jej przekazesz będzie zadowolona obiecuje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A coś takiego?
http://selino.pl/kubki-z-wlasnym-nadrukiem-na-zamowienie,g-9.html

Na stronie możesz zamówić kubeczek z własnym nadrukiem na zamówienie.Jakiś czas temu zamawiałam kubek dla siostry. W sieci jest sporo pomysłów na nadruki czy napisy jakie można byłoby umieścić na takim kubeczku.

Szal jest świetnym pomysłem, zwłaszcza że jest już coraz chłodniej. Albo jakas mała apaszka czy tam chusta. Ja mojej mamie tak kupowałam w zeszlym roku na urodziny i byla strasznie z takiego prezentu zadowolona. Ja kupowałaam ten niebieski w kwiatki zobacz sbie http://oladi.pl/promocja-chusty-i-apaszki/ jest ładny i niedrogi. Mysle ze sie spodoba kolezance.

szal :) ja tak kupiłam

Inne tematy z forum

Gadżety reklamowe dla klientów (75 odpowiedzi)

Chcemy w firmie kupić coś z okazji świąt dla klientów.Doradzicie co to może być?

Jakie gry online dla dziecka? (6 odpowiedzi)

Jak w temacie. Co warto pokazać 5-7 latkom?

co na prezent na imieniny dla faceta? (40 odpowiedzi)

Poradźcie co można kupić na imieniny dla faceta 40-letniego? Nie mogą to być takie śmieszne...