Co kupić koleżance krótko ze sobą pracujemy (jakieś 20 dni),a jest w firmie tak że kupuje sie drobny prezent od każdego pracownika, poradzicie coś? dziewczyna ma 33 lata
Trochę ciężko wybrać jakis prezent jak znasz kogoś tak krótko. Ale moim zdaniem w takich sytuacjach dobrze sprawdza się zegarek. Uniwersalny prezent i chyba mało takich osób, którym by się nie spodobał :) Poszukaj na e-zegarki.pl, bardzo fajny sklep, na pewno znajdziesz tam coś dla koleżanki :)
ja bym była za 50 kwiatami i książka... sama wiecie jaka a do tego jakieś wijątkowe wino np z mojego stałego sklepu wina.com.pl - w razie co napisz jaka jest kolezanka pod względem charakteru pomogę Ci wyrac wino dla niej :)
sy xpaham apa motif sebenarnya rancangan realiti ni, mcm menggalakkan ke arah kemaksiatan, lelaki dan perempuan berpasangan, mereka bukannya muhrim nak pegang2 ke, yang pompuan pulak bukannya lawa, tp perasan cantik je semua, sy harap rancangan ni xditeruskan utk masa akan dtg, xberilmiah langsung dan mengarut sbg org ISLeo,Well-lMvAd.
Moim zdaniem nie musi byc to wcale coś drogiego. Proponowałabym podarować coś bezpiecznego. Jakiś drobiazg. Możesz dać jej jakąś książkę. Jeśli nie wiesz jakie ma gusta czytelnicze to daj jej coś słodkiego. Świetne jest na przykład ptasie mleczko Wedla. Tradycyjne waniliowe. Nie znam nikogo kto go by nie lubił. Ewentualnie jakaś większa czekolada.
Myślę, że nie ma nic złego w dawaniu "oklepanego" prezentu koleżance z pracy, szczególnie jeśli się ją słabo zna. To nie musi być nic specjalnego, ale mały wyraz pamięci i sympatii.
Gdyby u mnie panowały takie zwyczaje, to pewnie z wypłaty by mi nic nie zostawało... (firma zatrudnia około 500 osób) więc co dzień praktycznie jak nie jakieś imieniny, to urodziny... a tak na poważnie, to dużo zależy od tego co uważasz za drobny prezent... i ile chcesz wydać... Może zamiast kwiatów lub bombonierki (które są moim zdaniem "oklepane") lepiej poszukać jakiś drobiazg... nie wiem na Allegro - powiedzmy cos w stylu tym co można kupić u Zachciankowo123 Ja bym szukał tego rodzaju drobiazgów...
Zupełnie pomysł oderwany od rzeczywistości. Takiej koleżance z pracy to można kupić nową myszkę, jeśli pracuje na komputerze, zestaw długopisów, co najwyżej jakiś fajny brulion czy kalendarzm, w którym będzie mogła notować wszystko to, co związane jest z firmą. Cała reszta to duża przesada, tak samo te 50 zł to za dużo.