Prezent dla żony pod choinkę )

Temat dostępny też na forum: Kobieta
Witam serdecznie drogie Panie:) Pisze tu,gdyż mam wielki problem - kompletnie nie mam pomyslu na swiateczny prezent dla zony. Wspomne tylko ze owa niewiasta ma 25 lat, a prezent planuje w granicach 200pln. Bardzo prosze o pomoc i z gory serdecznie dziekuje i życze wesołych świat;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Prezent dla żony pod choinke:)

perfumy, zestaw kosmetyków pielęgnacyjnych dobrany do jej cery (panier w sephora czy douglas Ci doradzą), karnet na masaż tajski/balijski/ajurwedyjski albo na zabieg kosmetyczny (oba polecam w Mana Day Spa)

za taką kwotę możesz kupić bardzo fajny prezent, albo i prezenty:-)
Każda kobieta ucieszy się z biżuterii - wybierz się do apartu, yesa czy czegoś w tym rodzaju. Już nawet za 100 zł można kupić delikatny pierścionek, kolczyki, bransoletkę - ekspedientka na pewno Ci doradzi.
Możesz popatrzeć na gruponach itp. i wykupić jej np. cały dzień w spa.
Jeżeli kompletnie już nie wiesz, na pewno ucieszy się z karty upominkowej do któregoś ze sklepów odzieżowych i po prostu za tą kwotę sama sobie wybierze to, co jej się podoba:-)
albo karta upominkowa do sephory czy douglasa-będzie mogła sobie wybrać kosmetyki czy perfumy

Biżuteria to fajna sprawa, pod warunkiem, że się wie, co lubi żona. Ja np. nie lubię pierścionków i na pewno by mnie nie ucieszyły (wystarczy mi na palcach obrączka oraz zaręczynowy), za to kolczyki przyjemnie byłoby dostać.

Jeśli faktycznie w aparcie moge cos kupić cos kolo tej kwoty to super;) O karcie upominkowej tez myslalem aczkolwiekwydaje mi sie to troche pojscie na latwizne wiec traktuje to jako najgorszy wariant;P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

no widzisz, często faceci myślą, że w takim sklepie to fortunę trzeba wydać a jak sama mężowi pokazałam ceny i wyroby to się mocno zdziwił:-)
obejrzyj sobie: http://www.apart.pl/pl/szukaj,bizuteria,q

Super,strasznie mi pomoglyscie;) A ktora piekna Pani polecilaby mi jakies fajne i w miare rozsadne cenowo spa w gdansku tak zeby taki np dzień fundnąć???;]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

bardzo się cieszę, że mogłam pomóc, niechaj wybranka będzie zadowolona:-) SPA niestety nie polecę, gdyż nie mieszkam w Gdańsku...Wesołych Świąt:-)

200 troche malo na cos porządnego
ja kupowalam chrzesniakowi prezent pod choinke to wydalam 300 zl a co dopiero zonie,,hmmm chyba ze cos skromnego ,wszystko jest bardzo drogie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 16

zy...żal mi Ciebie....
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

a drożej się nie dało? Zastaw się a pokaż się haha
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Spa w hotelu Gdańsk w Gdańsku ale lepsze, bardziej klimatyczne i z oryginalnymi zabiegami to Mana Day Spa w Gdyni, jak pisałam wyżej

Kobe - teraz Sephora ma takie fajne zestawy: płyn pod prysznic, kostka do kąpieli i masło do ciała o aromacie czekolady. Uzywam i jest świetne.
Propnuję też książki, płyty, np. Michael Buble wydał płytę Christmas - bardzo nastrojowe.
Fajnym pomysłem będzie piękny storczyk w doniczce.
Możesz jej zrobić taki zestaw :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Co do Sephory to jako ze żona na poczatku grudnia miała urodziny to kupiłem jej tamtejszy zestaw do makijażu i właśnie storczyka i tym sposobem wystrzelalem się z pomysłu świątecznego;) Cały czas myślę o tym spa i chyba to spróbuje zorganizować;)
Dziękuje wszystkim pięknym paniom ze odpowiedzi w tym temacie i życzę samych wymarzonych prezentów pod choinka.Wesołych Świat;)

Jak fajnie,że w ogóle myślisz. Mój mąż nie kupuje mi nic od lat...Sama sobie muszę robić prezenty. Pogratulować takiego męża:)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja kiedys kupilam mamie Voucher na 300 zł do tego spa, i byla na tyle zadowolona, ze potem po wykorzystaniu bonu chodzila tam regularnie. Do tego jest w samym centrum :)

http://www.spameed.pl/

Jeszcze mi przyszlo do glowy, ze mozesz kupic zonie voucher na brafting. To sie z pewnoscia przyda kazdej kobiecie :) No chyba, ze juz korzystala :)

http://www.lingeria.com.pl/shopinfo.php?siid=51&selected_box=shopinfo

Kobe - żeby takich facetów jak Ty było więcej :)
Ps. też mam na początku grudnia urodziny, czyli masz żonę strzelca :)
Ten voucher na masaż może być, np. relaksujący, gorącymi kamieniami.

Pozdrawiam

Na braftingu chyba już kiedyś była;) Pomyslalem też właśnie o bieliźnie ale co za dużo to nie zdrowo- w zeszłym roku była taka promocja w Triumpf-ie ze jak kupisz jeden komplet to drugi masz za 50%. Trochę kasy poszło ale to załatwilo mój problem z prezentem urodzinowym i mikolajkowym;P Drogie Panie,dość tych komplementów bo zaraz się rozplyne;P

A przy okazji,czy któraś z Was może mi powiedzieć jak to jest z tymi Gruponami itp??? Kupuje taki kupon,płace przelewem do Grupona,drukuje go,a potem z nim idę już tylko do restauracji,fryzjera itp i już nic nie place czy jak?;)Proszę o pomoc bo poprostku nigdy z tego nie korzystalem;)

Ale dlaczego kobiet o to pytasz, jak w 60% najchetniej dały by skarpery czy gacie? Faceta się zapytaj jakiegos! Wcześniej podpytaj czy (tego swojego) cos zainteresowało ostatnio, czegoś słuchał, czytał intetesujacego? Umiesz rozmawiac z facetem - wiesz czego chce ;)

Moze i masz racje.ale moja zona nie jest w tych 60% dlalego tez chce dla niej czegos przemyslanego ale jednoczesnie fajnego;)

Kobe a skad jestescie?? Gdansk czy Gdynia?? Bo chyba wiekszosc gdanskich salonow kosmetycznych mam przetestowanych wiec moglabym pomoc.

Gdańsk;)

jeszcze jedna propozycja
http://www.groupon.pl/oferty/trojmiasto/Spa-Sentoza/14576735

A czy moglabys mi napisać na czym to dokładnie polega i jak moglbym skorzystać z tego kuponu???;)

Sentozę Spa akurat odradzam

Chcialem nieco odświeżyć temat,ale też nie do końca - tzn jaki upominek byscie poleciły na 3 rocznicę śluby (oczywiście poza oczywista kolacja czy np teatrem)?????;)

Najczęściej kupuje się kobieta perfumy którymi chciałbyś żeby pachniała. Lub bielizna, piżamę nocna, biżuterię.

klikasz "kup", będziesz musiał się prawdopodobnie zalogować na tej stronie. Następnie zrobisz przelew i w zakładce moje kupony pojawi się ten voucher. Wydrukujesz go i dajesz żonie. Jeżeli wybierzesz opcję "na prezent", to nie powinno być na nim kwoty, którą wydałeś. Na kuponie będzie numer telefonu salonu. żona zadzwoni i umówi się na konkretny termin, weźmie kupon ze sobą i skorzysta:-)

Super,bo myślałem ze najpierw muszę sam zadzwonić tam i dogadać termin.Wielkie dzieki;)

Spróbuj tego http://www.groupon.pl/oferty/trojmiasto/Collage/14726053 :) ja się cieszyłam strasznie jak mi mój sprezentował lot :)

Jesli chcesz jeszcze podpowiedzi to podjedz do salonu kosmetycznego wykup tzw bon za okresloną kwotę i w ramach tej kwoty kosmetyczka wykona usługę w uzgodnionym terminie. Ja bardzo lubię jak mój mąż daje mi takie prezenty.

Polecam salon p. Wioletty Walczak nan Żabiance. Jestem stałą klientką. Tel 602 440 890 własnie tak zaczęła siemoja przygoda z tą panią.

prezent - która opcja lepsza?

Ja mam problem co kupić narzeczonej , mogę wydać do 200 zł - mam liczną rodzinę do obdarowania stąd ten budżet.Wiem,że biżuterią Ją ucieszy
Myślę o tych kolczykach
http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,2,7385
albo tych po 79 zł
http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,2,9535
i do tego zawieszka
http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,2,9540
co lepsze?

Re: prezent - która opcja lepsza?

mi bardziej podobaja sie te zielone kolczyki, ale i drugs propozycja jest ladna

Najlepiej się zapytac niz kupić coś co sie moze nie spodobac
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Szymon - jeden i drugi zestaw jest ładny :) Proponuję może bransoletkę, teraz są bardzo ładne w Yes lub Aparcie :)
Pandora ma też fajne - ale to już wyższa półka

Śliczne te zestawy z Apartu, jestem ciekawa który podarowałeś?Ja dostałam bransoletkę beads:)

Inne tematy z forum

co dla chłopca 11 lat na prezent? (7 odpowiedzi)

co mogę kupić dla chłopca 11 lat kupić na urodziny? proszę o pomoc, może macie jakieś pomysły?...

co na prezent na imieniny dla faceta? (40 odpowiedzi)

Poradźcie co można kupić na imieniny dla faceta 40-letniego? Nie mogą to być takie śmieszne...

Gadżety reklamowe dla klientów (76 odpowiedzi)

Chcemy w firmie kupić coś z okazji świąt dla klientów.Doradzicie co to może być?