Prezęt z napisem.

Witam chciał bym dziewczynie kupić jakąś bransoletkę, pierścionek, wisiorek z wygrawerowanym napisem który zawiera 140 znaków, zapewne nigdzie takiego czegoś nie dostane wiec proszę Was o pomoc i powiedzieli mi na czym taki napis można zamieścić żeby moja dziewczyna w codziennym użytku go zauważała.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Prezęt z napisem.

Wypada pisać ortograficznie - jest taka opcja, że komputer poprawi błędy, skoro z ortografią nienajlepiej.
Nie "prez ę t" tylko "prez en t",
nie " chciał bym" tylko "chciałbym",
o stylu wypowiedzi , błędach gramatycznych i interpunkcyjnych nie wspomnę - cudzoziemiec lnapisałby lepiej!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeżeli chodzi o błędy popełniane w wypowiedzi, sądzę, iż "janka" jest to imię lub pseudonim, które jak wiadomo w języku polskim piszemy z wielkiej litery

pozdrawiam

masz racje blansz ;)

Janka to nie jest moje imię, tylko tzw.nick, który może być pisany dowolnie, ja piszę "janka", by odróżnić się od "Janki", która też gdzieś tu występowała.
Jest takie stare przyslowie : " uczył Marcin Marcina, a sam ..."
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam,
z biżuterią nie pomogę, ale jeżeli chodzi o przedmioty użytkowe, to mogę wykonać ceramiczną paterę, podstawki pod kubek, zegar itp. Napis nie stanowi problemu. W razie zainteresowania zapraszam na bloga w moimi pracami i zachęcam do kontaktu :)

http://www.ozdobnik.blogspot.com

Część, kóp jej morze słąwnik łortograwiczny. Ale ówarzaj, bo nałóczy sie za dórzo i ot ciebie odejdzie do jinnego hłopaka.

I co? Dobrze sie czyta tekst nafaszerowany "bykami"? Ogarnij się człowieku!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Prezent dla koleżanki z pracy (234 odpowiedzi)

Co kupić koleżance krótko ze sobą pracujemy (jakieś 20 dni),a jest w firmie tak że kupuje sie...

Gadżety reklamowe dla klientów (76 odpowiedzi)

Chcemy w firmie kupić coś z okazji świąt dla klientów.Doradzicie co to może być?

co dla chłopca 11 lat na prezent? (7 odpowiedzi)

co mogę kupić dla chłopca 11 lat kupić na urodziny? proszę o pomoc, może macie jakieś pomysły?...