Prince Lion - system medyczny
Pierwszy trening po rekrutacji/rejestracji(nie jest to rozmowa kwalifikacyjna - bo nie interesuje ich czy masz jakieś pytania) polega na pokazaniu kandydatom prezentacji, którą miałbyś ewentualnie sam przedstawiać potencjalnym klientom, plus wyjaśnienie jakie to góry złota można zarabiać od pół roku po rozpoczęciu współpracy jeśli się będzie dobrym sprzedawcą.
Prezentacja polega na wzbudzeniu w kliencie strachu, głównie przed roztoczami, i sprawieniu by klient uwierzył, że tylko separator powietrza może uratować nas od niechybnej śmierci; no może tylko choroby.
Ja tej prezentacji nie "kupiłem" i na tym etapie moja przygoda z Prince Lion się zakończyła.
Za ten pierwszy "trening" nie płacą. A potem - z tego co zrozumiałem - za trening(7 dni) też nie płacą. System jest: jak sprzedaż, to zarobisz.
Pan również był uprzejmy wytłumaczyć, że żeby to miało najmniejszy sens to trzeba sprzedać minimum trzy maszyny w miesiącu. Za sztukę dostajesz 1000PLN, a klient placi 5000PLN.
Na paliwo dają kupon tylko w pierwszym miesiącu(250PLN), a potem jeśli sprzedasz minimum sześć w ciągu miesiąca to dostaniesz kupon(mowa była o 500PLN).
ps.: Próbowałem dodać tę opinię na gowork.pl - nie da się :)