Pro-Express

Wypożyczalnie samochodów

Gdańsk, Juliusza Słowackiego 183

Ula - opinia (1) Tanio, szybko i sprawnie polecam ! auta sprawne , szeroka oferta Ula Agata - opinia (1) Korzystam z wynajmu od 3 lat . Dla mnie nr 1 w Gdańsku Agata Wojtek - opinia (1) 100%zadowolenia i satysfakcji z wynajmu . Bez kaucji . Polecam Wojtek
Henryk kaszewski - opinia (1) Auta super.pan i pani z obsługi bardzo mili i żeczowi do tego naprawdę... Henryk kaszewski Marcela - opinia (1) Najlepsza wypożyczalnia. Zero problemów wszystko na czas Marcela Jolanta Zakrzewska - opinia (1) Szybko,zwinnie i na czas. Obsuga naprawde przesympatyczna. Naprawde polecam Jolanta Zakrzewska Piter - opinia (1) Wypozyczalnia godna polecenia, mila obsluga i zawsze na czas :-) Piter Polecam (1) Polecam wypożyczalnie samochodów pro-express fajne i nie drogie nowe... Wojtek Korzystna wypożyczalnia (1) Jestem bardzo zadowolony z ten wypozoczylani przylatujac do Gdańska na pewno... Przemek polecam ! (1) Wypożyczalnia aut bezkonkurencyjna! Obsługa na najwyższym poziomie samochód... Klaudia Najlepsza wypożyczalnia ! Naprawdę super ! (1) Bardzo fajna obsługa ! Pani która dostarczyła mi samochód pod moją pracę... Zbigniew Rewelacja wypożyczalnia (1) Dzięki pro-express za wynajem auta ! Obsługa petarda ! Auto tak samo... Domino bardzo uczciwa firma. polecam (1) z przyjemnoscia wyrażę swoją opinię wobec tej wypożyczalni . ceny bardzo... Antoni Morawski Polecam (1) Polecam . Rewelacja wypożyczalnia jeśli chodzi o wynajem aut to tylko w tej... Arek Polecam ! (1) Szkoda że skala ocen jest tylko do 6 gdybym mógł dałbym 10! Pozdrawiam . Sylwek Zadowolony Klient (1) Wypożyczyłem auto od firmy Pro-Express i jestem mega zadowolony z obsługi... Adrian Porządna wypożyczalnia nr 1 w trójmieście (1) Korzystam z tej wypożyczalni od dwóch lat i jestem bardzo zadowolony nigdy... Krzysiek Polecam! (1) Jeszcze raz bardzo dziękuje za przywieziony pod sam dom samochód i odebrany... Pani Justyna świetny stosunek jakość/cena (1) pierwszy raz korzystałem z wypożyczalni samochodów i dobrze, że trafiłem na... dawid Bardzo polecam (1) Spędziłam dużo czasu porównując oferty różnych wypożyczalni samochodów i tą... Lena