Problem chłopaka z erekcja

Mój facet często miewa epizody w których nie staje na wysokości zadania. Mam tutaj na myśli problemy z erekcją. Czy w wieku 39 lat takie rzeczy mogą się zdarzać? Przecież nie jest jeszcze na tyle "wyeksplatowany życiowo", aby coś takiego mogło się dziać?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Problem chłopaka z erekcja

Może najzwyczajniej nie pociągasz już jego. Ja tak miałem. Byłem z kobietą kilka lat i pewnym etapie też zaczęło się coś dziać. Zacząłem myśleć co się dzieje. Nawet straciłem ochotę na seks. I wtedy poznałem inną kobietą. Popęd, pożądanie powróciło. Nagle wszystko minęło a nawet było jeszcze lepiej.
Jeśli on stracił zainteresowanie tobą to nie pomogą żadne seksowne ciuszki i scenariusze. Już po "ptak(u)ach"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może jesteś otyła?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mi już oklap 10 lat temu a mam dopiero 40 nie używany sprzęt zanika

wbij kredke

jest to jakiś pomysł xd

przykre :c

Epizod : "krótkotrwałe zdarzenie niemające większego znaczenia" :) Każdemu może się przytrafić a nawet powinno.
Eksploatacja : "wykorzystywanie czegoś w sposób racjonalny" :) To jest podstawa :)

"nie staje na wysokości zadania"
Warto mieć "zadanie" na podobnym poziomie co facet, a czasami dla odmiany ;) zniżyć się do poziomu wysokości jego "zadania".
Trzymam kciuki! Wszystkie cztery!

Inne tematy z forum

problem z dzieckiem sąsiadów (463 odpowiedzi)

Witam,2,5 letnie dziecko sąsiadów bardzo często biega po mieszkaniu krzyczy w późnych godzinach...

Szukam dla siebie nowego zapachu (8 odpowiedzi)

Szukam dla siebie nowego zapachu. W cenie do 100 zł. Które byście polecili? Ważne aby nie był to...

Brak ochoty na zbliżenia - niskie libido? (87 odpowiedzi)

Zauważyłam sama po sobie, że kiedyś miewałam większe potrzeby na zbliżenia niż teraz. Mam dopiero...