Problem techniczny pizzerii Bazylia

Próbowałem dzisiaj zamówić pizzę w bazyli, ale mi się nie udało. Na szczęście udostępnili informacje:
Drodzy klienci, w dniu dzisiejszym mamy małe problemy techniczne i nie działa telefon stacjonarny. W celu złożenia zamówienia bardzo prosimy o kontakt pod numerem tel. : 603-863-576.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobrze, bo wlaśnie tez chciałem zamowic i nie moglem sie dodzwonic, wiec postanowilem sprawdzic na forum Bojano o co chodzi i juz wiem. Dziekuje, pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Krezus Ty to jesteś taki kawalarz. Baba przebrana za chłopa w kabarecie to jest nic w porównaniu do Twoich sucharków.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

dziekuje bardzo, tez zycze wam takiej slawy, jeszcze kiedys cos osiagniecie! pamietajcie!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (697 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Nowe połączenie autobusowe Bojano - Gdynia (115 odpowiedzi)

Witam. Od pewnego czasu obserwuję jak się żyje mieszkańcom Bojana w zakresie większych bądź...

Plan ogólny Gminy (4 odpowiedzi)

Jak obstawiacie. Wejście w życie Planu ogólnego Gminy, który ma zastąpić MPZP spowoduje, że...