Problem z dziara..

Wiecie moze czy robiac sobie dziare normalne jest to, ze czarny mi strasznie szyko blednie (ok.14dni po zagojeniu). Mam dosyc duzy, kolorowy tatuaz na udzie i dziwne jest to,ze blednie tylko ten jeden kolor, a inne sa nadal bardzo ladne.
Pytalam sie mojego tatuazysty dlaczego tak sie dzieje.. to mi odpowiedzial, ze to jest wina mojej skory i nie chcial wiecej drazyc tematu.
Szczerze mowiac to jestem troche zawiedzona, bo robilam go w renomowanym i slynacym z bardzo dobrej reputacji salonie, a wykonanie mnie nie satysfakcjonuje. Jest pewien element, ktory mi sie strasznie nie podoba. Na wzorze wygladalo to calkiem inaczej.. Na nastepnej wizycie koles mial juz zrobione prawie wszystkie kontury, oprocz wlasnie tego miejsca i probowal robic to z pamieci.. No niestety nie wyszlo mu to..(moim zdaniem!)
(Zastanawiam sie czy pojsc do jakiegos innego salonu i zaptac sie co mysla o wykonaniu tej dziary, ale nie wiem czy jest to dobry pomysl..) Nie podoba mi sie ten element, a jest bardzo wazny w calym dziele..
Moglby mi ktos doradzic czy moge mu powiedziec, ze mi sie to nie podoba i rzadac aby w jakis sposob to poprawil?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Problem z dziara..

http://www.tattooart.pl/forum/

poszukaj tam...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Jak wybrać odpowiedni rodzaj masażu w zależności od potrzeb (6 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Niedawno zacząłem się zastanawiać, jaki rodzaj masażu będzie dla mnie najlepszy....

Własna działalność (5 odpowiedzi)

Czy prowadzenie własnej działalności jest trudne? Bo mam fajny pomysł na malutki biznesik, ale...

2200 złotych bonusu dla nowych klientów (5 odpowiedzi)

Odkryj Ekscytujący Świat Kasyna Betonred i Zgarnij Bonus 2200 zł! Czy jesteś gotowy na prawdziwą...