Problem z utrzymaniem erekcji

Witam Mam 45 lat. Od jakiegoś czasu mam spore problemy z utrzymaniem erekcji. Na początku pieszczot wszystko jest w porzdku ale jak dochodzi do stosunku to penis opada iprzez to zaczynam się stresować i odechciewa mi się całego seksu. Zastanawiam sie nad wzieciem sildenafilu ale na forach raz piszą, że daje dobrey efekt, na innych ze można sie od niego uzależnić.
Proszę o opinię co robić.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Duzo sportu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli masz to na pewno nie jest to impotencja tak wiec moim zdaniem nie ma sensu tutaj leczyć tego sildenafilem. L arginina powinna pomóc. Ewentualnie może masz jakąś blokadę psychiczną. Proponowałbym się jakoś wyluzować, znaleźć sobie jakieś hobby na co dzień. No i zrezygnuj z alkoholu. Mówi się,ze alkohol rozluźnia i w pewnym zakresie tak ale jeśli chodzi o seks to raczej kiepsko z tym. Może CI po alkoholu nie stanąć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

u mnie na erekcje rzutowały fajki i alkohol, troche za dużo piwa piłemz tego co sie okazało. Trzeba się czymś wspierać, u mnie się maxon sprawdził, lepiej się czułem i problem szybko zanikał. Poza tym żeby właśnie utrzymywac sie zdrowym trzeba zadbac czy o kondycje czy też o ciało z zewnątrz.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podstawowe badania ale planowałem sobie zrobić również i hormonalne. Jesli chodzi o wzwody to poranne mam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Sildenafil na początku nie jest na pewno wskazany. U niektórych osób wyłącznie on działa jednak na pierwszy rzut warto jest moim zdaniem wypróbować tabletki z Largininą, które zwykle wystarczają. Piszę tutaj o penis complete, cum on ewentualnie o braveranie. Najmodniejsze działanie ma ten pierwszy preparat. Jest też w sumie najdroższy. Pytanie czy miewasz poranne wzwody? Bo jeśli tak to problem może leżeć w psychice. Robiłeś sobie jakie badania laboratoryjne czy wszystko jest w porządku?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

poszukiwany dobry ortopeda (18 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

Trądzik różowaty - jak sobie z nim radzić? (149 odpowiedzi)

hej, od ponad 4 lat borykam się z problemem skóry- trądzik różowaty są etapy że jest zaleczony i...

Mounjaro sprzedam (8 odpowiedzi)

Mounjaro 0,5 ml / 15 mg / 1 fiolka Produkt z Niemiec 1000zł sangria@onet.pl