Problem z utrzymaniem erekcji

Witam Mam 45 lat. Od jakiegoś czasu mam spore problemy z utrzymaniem erekcji. Na początku pieszczot wszystko jest w porzdku ale jak dochodzi do stosunku to penis opada iprzez to zaczynam się stresować i odechciewa mi się całego seksu. Zastanawiam sie nad wzieciem sildenafilu ale na forach raz piszą, że daje dobrey efekt, na innych ze można sie od niego uzależnić.
Proszę o opinię co robić.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Problem z utrzymaniem erekcji

Zadnego bolu glowy po nich nie mialem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeszcze viamena nie brałem ale się nad nimi poważnie zastanawiam Orientujesz się czy nie powodują negatywnych efektów w postaci na przykład bólu głowy? Bo brałem ostatnio erekton i głowa mnie po nich nawalała nieźle.

Z naturalnych sposobów to polecam:
więcej sportu
lepsza dietę
odstawienie używek
można wspomóc się ewentualnie żeń szeniem
Jeśli chodzi o środki bez recepty na erekcję to mogę tutaj polecić dwa: cum on oraz viamen. Pierwszy trzeba brać regularnie, drugi to coś ala sildenafil. Polecam jednak ten pierwszy bo daje dobre efekty, długotrwałe.

Dzięki za namiar! Nie wiedziałem że coś takiego można kupić i widzę że u nich też nie drogie!

Są specjalne żele pomagające utrzymać erekcje można je np. na https://superlove.pl/ zakupić. To nic wstydliwego sobie tak pomóc, więc ja bym się zdecydował na taki zakup

Tak. Brak erekcji i słaba potencja jest to na szczęście rzadko spotykane zaburzenie, ale o daleko idących następstwach. Może ono ograniczać się wy­łącznie do jednego partnera, ale zdarza się. że dotyczy kontak­tu z każdą kobietą. Objawy mogą byc tak dalece dokuczliwe, że uniemożliwiają współżycie seksualne i możliwe są jedynie kontakty poprzez masturbację. Obecnie tabletek na erekcję w tego typu przypad­kach jest coraz więcej, ale leczeniem takich zaburzeń mogą zaj­mować się wyłącznie doświadczeni specjaliści.
blog tabletki na erekcję i potencję forum opinie

no strona taka https://www.erectan.pl/ osobiscie polecam przy wiekszych problemach stosowac erectan manlong on jest w postaci kapsulek bierzesz przez 2 miesiace, chodzi o dlugotrwale dzialanie. maja tez tabletki typu erectan forte to sa takie co bierzesz godzine przed seksem

erectan? to jakas firma?

akurat tego specyfiku nie znam ale rzuc sobie okiem na erectan maja fajne produkty w postaci tabsow czy zeli pobudzajacyh

Tabletek na potencję jest mnóstwo w sieci, atutem z pewnością jest dyskretna wysyłka w przypadku większości sklepów online. W sklepie PewnyLEK jest w sprzedaży Alvitra z Wardenafilem - https://pewnylek.pl/alvitra-10. Dawki różne w zależności od tego jak zaawansowany jest problem - warto na pewno skonsultowac się z lekarzem.

Możesz zacząć od czegoś stymulującego produkcję dopaminy https://potencja.net.pl/lovegra-100mg, a przez to podniecenia. Rozwiązanie uniwersalne dla kobiet i mężczyzn. Niektóre pary biorą, żeby po prostu poprawić komfort w sypialni. Warto czasami eksperymentować z nowościami farmakologicznymi w materii seksualnej.

Dobre tabletki na potencję https://potencja.net.pl/malegra-200 i przy okazji wydłużają czas stosunku. Bardzo dobrze się człowiek po nich czuje. Nawet, jeżeli masz mocno osłabiony organizm z różnych przyczyn albo duży poziom stresu to i tak zadziałają.

Polecam ten wspomniany wcześniej prosent 600. Działa prawie 2 godziny erekcja. Cena miód

W sieci jest dużo sklepów, można spotkać Sextreme - https://potencja.net.pl/sextreme-100mg. Zawsze warto też obserwować organizm, by kontrolować się pod katem ewentualnych skutków ubocznych czy nic sie nie dzieje i będzie też może łatwiej wybrać, żeby nie ryzykować zdrowiem.

dobre sa działaja na 100%

dobre sa te wspomniane przez kogoś tabletki Prosent 600. Przy mojej wadze 96 kg biorę 2 kapsułki i po około 40min w zależności czy coś jadłem dużo wcześniej penis naprawdę stoi jak słup u mnie prawie 2 godziny wystarczająco aż partnerka wymięka. Najlepsza jest cena wychodzi po przeliczeniu około 5zł za stosunek. Minusem jest że trzeba kupić całe opakowanie 90 tabletek za ponad stówkę ale warto. Jest sklep w polsce co sprzedaje w necie maja oryginały ze składnikami z usa a sprzedaje firma z czech. Paczka przyszła do żabki po 3 dniach płatność przy odbiorze. Polecam specyfik wart swojej ceny
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak potrzebujesz to bierzesz, 30 min przed stosunkiem i po temacie. Ja polecam Fildena (dawka wg uznania 25/50/100 mg). To dość łagodny specyfik, pomimo że też ma w składzie Sildenafil. Kończy mi się właśnie i szukam, czy ktoś tu może handluje Fildeną? Powodzenia

Nie bierz jakiś proszków polecanych na forach. Umów się przede wszystkim na wizytę do Urogen, żeby zrobić badania. Twoja dolegliwość może mieć podłoże fizyczne. Najpierw są potrzebne badania a dopiero potem leczenie/terapia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ne wiem czy czytałas forum ale jest tutaj wiele informacji o tym jakie suplementy są najlepsze, ze swojej strony mogę polecić Cum on, mój facet je brał, w sumie na początkku jak miał problem z erekcją to nie szukaliśmy informacji na forach co kupić co nie ale po prostu wybrał się do urologa. I urolog na poczaku zlecił mu cum on, powiedzial ze jak to nie zadziałą to będą szukali innej metody. Ale na szczęście podziałało. Dopiero potem wczytaliśmy się w opinie.

Postaram sie go namówić, musimy coś z tym zrobić. Może po prostu wspomnę że powinniśmy oboje wybrać sie na badania tak aby zobaczyć czy wszystko jest ok? A jesli chodzi o te tabletki to jakie polecisz?

Inne tematy z forum

Ortopeda Marek Kołodziejczak - proszę o opinie. (9 odpowiedzi)

Jestem zarejestrowana do ortopedy Marka Kołodziejczak w Gdyni na Pułaskiego. Może ktoś miał z...

leczenie trądziku (118 odpowiedzi)

Witam, chciałabym się rozeznać, czy ktoś boryka się z tradzikiem, bliznami po nim jakie...

Klinika Kurban dr Maciej Ciesielski (4 odpowiedzi)

Czy ktoś się leczył u pana Macieja Ciesielskiego? Czy ma specjalizację z ortodoncji?