Problem z utrzymaniem erekcji

Witam Mam 45 lat. Od jakiegoś czasu mam spore problemy z utrzymaniem erekcji. Na początku pieszczot wszystko jest w porzdku ale jak dochodzi do stosunku to penis opada iprzez to zaczynam się stresować i odechciewa mi się całego seksu. Zastanawiam sie nad wzieciem sildenafilu ale na forach raz piszą, że daje dobrey efekt, na innych ze można sie od niego uzależnić.
Proszę o opinię co robić.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

łykam tego typu środków na potencję naprawdę dużo bo kilka razy tygodniowo uprawiam seks. Wypróbowałem już kilkanaście rodzajów z różnej półki cenowej bo wydatki są olbrzymie. W tym momencie dla mnie najlepiej wypadają takie zagraniczne tabletki Prosent 600. Opakowanie 90 tabletek kosztuje około 100zł. Na jeden stosunek zużywam 2 tabletki biorę tylko przed stosunkiem działają podobnie jak wiagra itp... ale cenowo wychodzi o wiele wiele taniej w moim przypadku około 2 zł za stosunek !. Wcześniej wydawałem 25 - 30zł jednorazowo za dwie tabletki. Może się komuś przyda ta informacja.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

cleocin 150 mg cap
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

triamterene 75 mg

ampicillin 200mg

wellbutrin xl

A może zamiast tak strzelać na oślep nazwami leków skontaktować się z lekarzem? Konsultację można odbywać nawet zdalnie w serwisie lekarzonline.eu Bez problemu lekarz wystawi receptę na skuteczny lek.

buspar 10 mg

20 mg cymbalta daily

Kariolog, urolog

trazodone 200 mg

ja musiałem się przez ewien czas wspomagać maxonem forte bo żadne inne środki nie działały na podtrztymanie erekcji i na utrzymanie dłuższego stosunku niż kilka mikrominut. abletki z sildenafilem troszkę podkręciły moją pwność siebie i w koncu zacząłem zaspokajać swoją kabiete

tretinoin

indocin 50 mg

> utrzymanie erekcji na szczęście przestało występować

Na szczęście? Ja bym się załamał.

> Być może gdyby to nie pomogło, to pewnie lekarz byłby jedynym wyjściem.

Jeśli przy lekarzu masz erekcję, to zapewne.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

O nie. Po czterdzistce problem z erekcją, to niestety czesta przypadłość. Mnie to równiez spotkało, choć było to pojedyńcze przypadki, a nie coś stałego. Sięgnąłem po sildenafil, a konkretnie po maxon active, bo bez recepty, który mi pomógł i utrzymanie erekcji na szczęście przestało występować. Być może gdyby to nie pomogło, to pewnie lekarz byłby jedynym wyjściem.

Cześć,

Generalnie problemy z erekcją w wieku 45 lat to zdecydowanie za szybko. Choć wiele osób ma w tym wieku takie defekty, to z punktu widzenia fizjologii organizmu coś jest nie tak. Nie jest to naturalne, by problemy z erekcją pojawiały się tak szybko.

Co możesz zrobić? Dla mnie jedyną podpowiedzią może być wizyta u lekarza. Jeśli jednak chcesz się leczyć na własną rękę, to polecam zestawienie i porównanie leków na receptę, leków otc i suplementów na sprawnośc seksualną: https://byc-zdrowym.pl/tabletki-na-potencje-bez-recepty-ranking/ . Ten artykuł powinien Ci nieco rozjaśnić.

Cześć, słuchajcie, jest sprawa. Poszukiwani są mężczyźni gotowi porozmawiać o trudnościach w osiąganiu/utrzymywaniu erekcji. Twoja tożsamość/mail/nick nigdy nie zostaną ujawnione. Szczegóły przekażemy po zgłoszeniu. Przewidziana jest gratyfikacja finansowa za udział w rozmowie.
Zgłoszenia można przesyłać tutaj: zakladseksuologiigmail.com.

prednisone 172

Miałem podobnie. Wypróbuj maxon active, który jest bardzo skutecnzy. W moim przypadku wyleczył mnie z flaczenia. I o to przecież chodziło. Postaraj się też o zdrowszą dietę i więcej snu.

mi przez tą K-KoronęSwirusa nie stoi,
CHOĆ- grypa -gorsza od -corony-
przez 6 miesięcy w PL prawie 4 miliony ludzi, bo część i tak do lekarza nie poszła
https://pulsmedycyny.pl/sezon-grypowy-2019-2020-liczba-zachorowan-i-zgonow-na-grype-982828

statystyka http://wwwold.pzh.gov.pl/oldpage/epimeld/grypa/2019/2019.htm

https://www.pzh.gov.pl/instytut/rada-naukowa/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Implanty zębów (59 odpowiedzi)

Zęby to kompleks, który ciągnie się za mną od dzieciństwa, teraz chciałbym wreszcie to zmienić....

poszukiwany dobry ortopeda (18 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

leki robione (12 odpowiedzi)

Dermatolog dał mi receptę na maść robiona ale nigdzie nie mogę kupić, które apteki w Gdyni...