Problem ze szczeką (żuchwą)

Mam 18 lat jestem z Pomorza mam problem nie mogę otworzyć buzi tylko na nie całe 2 palce nie czuje bólu po prostu nie mogę jej otworzyć od dluzszego czasu strzelalo mi podczas jedzenia i ziewania po lewej stronie aż ostatnio jak rano ziewnelam zablokowalo się jeżdżę po szpitalach w Gdańsku ale powiedzieli ze nic mi z tym nie zrobią musze ćwiczyć żeby mi to wskoczyło i jechać do UCS w Gdańsku na stomatologie dziwne jest to dla mnie myślałam że będę miala to jakos nastawiane albo cos chciałabym w końcu normalnie zjeść i funkcjonować może znacie kogoś kto się na tym zna jakiegoś dobrego stomatologa czy coś na Pomorzu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Musisz iść do chirurga najlepiej w szpitalu i Ci powinni nastawić żuchwę. Ja miałem tak że strzykało mi tak też i jak ziewnąłem to buzi nie mogłem zamknąć i mnie bolało. I mi nastawił w parę sekund chirurg. Teraz muszę uważać jak jem i jak ziewam. Dlatego myślę że uderzony zostałem pięścią w twarz i słabszą żuchwę mam. A ty miałaś jakiś upadek lub coś??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Środki na przedwczesny wytrysk (7 odpowiedzi)

Jakie znacie najlepsze sposoby na przedwczesny wytrysk? Ogólnie trochę zawiodłem się na...

Impotencja (25 odpowiedzi)

Witam. Mam 35 lat. Od jakiegoś czasu mam duże problemy . Od 2 miesięcy nie jesteśmy tego w stanie...

Endometrioza (44 odpowiedzi)

Hej Kochane Forumki :) Mam małe pytanie ponieważ niewiele znalazłam na ten temat na forum :(...