Problemy ze znalezieniem pracy.

Czy tylko ja mam takie problemy ostatnio? Od prawie 2 msc jestem bezrobotna - pracowałam w prywatnym żłobku, zajmowałam sie też prywatnie dziećmi. Jakoże znam się na komputerze, szukałam też ogłoszen jako recepcjonistka, sekretarka. I szczerze mówiąc jest poprostu jakaś masakra.. Nie ma nic konkretnego.
Chyba w jakąś deprechę już popadam :(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Problemy ze znalezieniem pracy.

3...2...1

WSPÓŁCZUJEMY !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a sprawdziłas oferty z portalu trójmisto, jest tam sporo propozycji pracy dla opiekunek do dzieci i np. recepcjonistów jak np te tutaj
http://praca.trojmiasto.pl/gdansk/ogloszenia.php?hi=&id_kat=151&ii=19&slowa=&tv=Gdańsk&submit=
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A nie zauwazyłas ze 70% kobiet szuka własnie takiej pracy?:].
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Agencja Euro Kadra, mają placówkę w Sopocie, pracę wam zapewnią z dnia na dzień.
A jakie to będzie dokładnie zatrudnienie, to już zależy w całości od Was.
Na pewno aktualnie widać duży potencjał inwestycyjny, nie brakuje okazji i po prostu można robić sensowne interesy.
To też dobry moment po prostu na zmianę pracy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

EuroKadra daje teraz zdecydowanie najlepsze warunki pod względem możliwości zdobycia pracy.
W zasadzie to sytuacja się diametralnie odmieniła, każdy może coś znaleźć.
A jak to pójdzie dalej? Kwestia wykorzystania okazji. Na pewno jeśli ktoś chce teraz znaleźć etat, to coś dostanie.

Witam wszystkich gorąco

Szukasz przyjaznego miejsca pracy? Polecam K2 Dystrybucje. Zawsze możesz liczyć na pomoc kolegów i kierownictwa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Był taki czas w moim życiu, że byłem rozbity, kiedy z jednej strony chciałem założyć własny biznes, a z drugiej strony irytowało mnie, że tak długo trwają procesy rejestracji spółki. Na szczęście dowiedziałem się że można kupić gotową spółkę już z pełną dokumentacja, czysta historią i bez długów. Po prostu firma , które ma je w swojej ofercie wcześniej te spółki zarejestrowała, aby tacy jak ja, którym zależy na czasie mogli kupić gotową spółkę w jeden dzień zgodnie z obowiązującym prawem i szybko stanąć na nogi jako przedsiębiorcy Sprzedaż spółek https://optioffice.pl/sprzedaz-spolek

Rynek pracy bywa teraz naprawdę wymagający, zwłaszcza w niektórych branżach. Może warto rozważyć poszerzenie kwalifikacji? Są fajne kursy online, często nawet darmowe, które mogą otworzyć nowe możliwości.

Inne tematy z forum

Żonaci mężczyźni poszukujący "Przyjaciółek" (94 odpowiedzi)

Może mi ktoś przełożyć na babski rozum jak to jest. Jest się w związku kocha się żonę, szanuje...

Naturystycznie (7 odpowiedzi)

Witam wszystkich szczególnie kobiety. Od dłuższego już czasu nurtuje mnie jedno pytanie,...

masaż erotyczny dla kobiety (4 odpowiedzi)

Czy jesteście w stanie polecić kogoś, kto odpłatnie wykonuje taką usługę i jest godny zaufania?...