Łukasz - ocena (1) Pięknie przygotowano teren na zimę. Posprzątano i pozbierano śmieci. Na... Łukasz Kinga - ocena (1) Szybko i na czas :) Kinga Adam - ocena (2) Dzień dobry, polecam pralnię Norel. Profesjonalna obsługa , szybka... Adam
Krystyna - ocena (1) Nie ma gorszej firmy!!! A kurierzy lekceważą klienta!!! Krystyna Monika i Zbyszek - ocena (1) Dziękujemy Firmie Zakład Pogrzebowy Przymorze za pomoc w załatwieniu... Monika i Zbyszek Grzegorz Stanuszek - ocena (1) Współpraca z Agatą na każdym etapie na najwyższym poziomie. Świetny kontakt... Grzegorz Stanuszek Illia - ocena (1) Super) Wshystko bardzo fajno. Dzienkuje Illia Czesław Kozłowski - ocena (1) Byłem mile zaskoczony obsługą podczas mojej wizyty w Serwisie Samsung w... Czesław Kozłowski Halyna - ocena (1) Bardzo zadowolona z szybkości i obsługi na najwyższym poziomie. Halyna Natalia.Y/ - ocena (1) bardzo dobry kontakt z obsługa dostępna cena. Polecam. Natalia.Y/ Nataliia Yakymchuk - ocena (1) super tłumacz, dobra obsługa i szybka praca Nataliia Yakymchuk Oleg S. - ocena (1) Szybkość wykonywania zadań, pomoc w realizacji, bardzo dobry kontakt z... Oleg S. Lech K - ocena (1) Podziękowania dla Zakładu Pogrzebowego concordia za profesjonalnie... Lech K K - ocena (1) Super przychodnia. Bardzo pomocni Pan i Pani doktor. Czesto jest kolejka ale... K Wojciech - ocena (1) W końcu jeden fachura który nie zmyśla.. Jak powie , ze zrobi to zrobi i to... Wojciech MK - ocena (1) Po raz kolejny korzystałem z pomocy Pana Marka, tym razem naprawa pralki... MK Klientka - ocena (3) Mam pytanie: czy ktoś nadzoruje pracę kurierów? Przecież my jako klienci... Klientka Marzena - ocena (1) Bardzo dziękuję za pomoc w sprawie rozwodowej, oceniam usługę na 6 czyli... Marzena Barbara Urbańska - ocena (2) Fantastyczna, serdeczna obsługa. Jakość wykonania na najwyższym poziomie.... Barbara Urbańska Robert - ocena (1) Bardzo polecam! Pracownicy i właściciel są wyjątkowo kompetentni, atmosfera... Robert