Cezary - opinia (1) Nasz Pixel ma 2,5 roku. U Pani Joli, która z wielkim zaangażowaniem opiekuje... Cezary Kasia Z. - opinia (1) Bardzo udana sesja. Super atmosfera, a zdjęcia wyszły idealne Polecam Kasia Z. Andrzej - opinia (1) Korzystam z Borderkowa od 6 lat , krótkoterminowo i długoterminowo(... Andrzej
klient - opinia (1) Ten oddział to jakiś żart. Dostałam powiadomienie, że przesyłka została... klient Kasia i Dawid - opinia (1) Serdecznie polecamy skorzystanie z usług HP Video Foto Studio. Film oraz... Kasia i Dawid Katarzyna - opinia (1) Szybka reakcja, pełen profesjonalizm i humanitarne podejście. Poprosiłam o... Katarzyna Karolina - opinia (1) Nasz owczarek już od pięciu lat jeździ na wakacje do Pani Joli.Zawsze jest... Karolina Sandra - opinia (1) Mój mąż i ja niedawno mieliśmy okazję odwiedzić Patrycję w jej studio w... Sandra Sebastian - opinia (1) Żłobek godny polecenia. Panie są bardzo sympatyczne, panuje rodzinna... Sebastian Wirwicka@gmail.com - opinia (1) Najlepszy gabinet w Gdańsku...najlepszy sprzęt, a najważniejsze genialni... Wirwicka@gmail.com Edyta - opinia (1) Profesjonalizm, zaangażowanie, pasja do zawodu, doświadczenie zawodowe,... Edyta Marta - opinia (1) Z całego serca polecam biuro LoveZnajdzMilosc. Moja umowa jeszcze trwa, ale... Marta Karolina - opinia (1) Sprawnie, miło, profesjonalnie Karolina Marcin - opinia (1) Od 2 lat nasz chart korzysta z hotelowych luksusów w Pomieczynie :) Mimo... Marcin Inkognitos - opinia (1) Miejsce z sercem dla zwierzat! Inkognitos Adam H - opinia (1) Ceny inne przed i po wyjsciu z gabinetu! Szczepienie przeciw wsciekliznie wg... Adam H Agnieszka - opinia (1) Polecam! Mia - średni pies, z agresją lękową, wycofana, u pani Joli ma swój... Agnieszka Tomek - opinia (1) Kurier wbija nieudane dwie próby doręczenia mimo braku próby wogóle....... Tomek Danuta - opinia (1) O tej firmie można wyrazić się tylko w samych superlatywach: profesjonalizm,... Danuta Honorata - opinia (1) Oddajemy swojego psiaka od 2 lat i jesteśmy zadowoleni. Solo jeśli trzeba... Honorata