Witam! Proszę o opinię na temat kierunku TECHNIK ADMINISTRACJI W CKK PROFESJA ODDZIAŁ W GDAŃSKU. (3) Witam! Jestem zainteresowana podjęciem nauki na kierunku TECHNIK... Koala Proszę o opinię n/t kierunku technik informatyk (17) Interesuje mnie przekwalifikowanie się, do tego informują, że kierunek za... Kasia technik ogrodnik, warto iść? (2) jestem zainteresowana kierunkiem technik ogrodnik, był ktoś? warto iść? justyna
profesja kraków!!!!!!!!!!! (2) masakra co sie tam wyprawia jestem słuchaczem 4semestru administracji jest... słuchacz Technik Pojazdów Samochodowych Warto ?? (1) Witam, kończe w tym roku LO. Poszedłem do niego z braku planów na... Mireck Mechatronika - Profesja Gdańsk (4) Witam Słyszałem, że w Profesji zaczęła się Mechatronika w wrześniu... Tomekk_1990 Technik Technologii Odzieży GDAŃSK! WAŻNE! :) (1) Witam, czy ktoś oprócz mnie się zapisał na ten kierunek? musi być 20 osób... AB pomocy (1) orientuje się ktoś gdzie jutro są zajęcia dla dekoratorów wnętrz ? Iza Czy to jeszcze istnieje? (2) Czy mógłby mi ktoś napisać czy ta szkoła jeszcze istnieje? Ich strona nie... barl POLECAM (1) Tak się składa, że sam jestem nauczycielem i jak najbardziej mogę obiektywnie... Jacek PERSONEL (1) szukam kursu, który pozwoliłby poszerzyć moją wiedzę na temat administracji... M.K. POLECAM (1) A ja polecam tą szkołę. Obecnie jestem na IV semestrze i w tym roku kończę... Aneta Także polecam (1) Ja jestem zadowolony, jestem na kierunku Fototechnik i czuję, że naprawdę... Robs Prawdziwi Profesjonalisci (1) O tej szkole można wyrażać się jedynie w samych superlatywach, profesjonalne... Piotr TA SZKOŁA JUŻ NICZYM NIE ZASKOCZY... (3) Robią te ankiety i robią i nic się nie zmienia. Panie w sekretariacie są... Słuchacz Nie polecam (1) Poziom nauczania niezbyt wysokiej jakości. Podawane informacje na zajęciach... f22mas Agnieszka - opinia (1) Dla mnie zniechęcający jest brak odpowiedzi na zapytanie przesłane e-mailem.... Agnieszka Troche sie przejechałem ... (1) Generalnie to szkoła może i fajna , dla papierka i ceny ... ale reszta... srednio zadowolony Profesja Do Absolwentów i obecnie uczących się kier. Administracja !!! (1) Razem z koleżanką zapisałyśmy się na kierunek Administracja. Mam kilka pytań... Kashi Polecam (2) Początki są trudne, ponieważ zapisuje się tam zbyt wiele osób tylko dla... mariusz