Profesjonalizm w połączeniu ze świetnym humorem

Pan Maciej i jego tata, to doskonały przykład rodzinnego interesu, który za punkt honoru stawia sobie 100% zadowolenie klienta. Już pierwszy kontakt i rozmowa nt. wyboru instalacji CO i CWU wydała mi się bardzo rzeczowa i profesjonalna, a każda kolejna tylko tą percepcję umacniała.
Ostatecznie skorzystałem z kompleksowej usługi wymiany dotychczas używanej instalacji olejowej na zasilaną gazem ziemnym (w tym: doradztwa odnośnie wyboru nowego kotła i osprzętu, przyłączenia gazu i poprowadzenia instalacji od skrzynki na zewnątrz posesji do kotłowni, demontażu kotła olejowego i starego zasobnika na wodę, montażu całkowicie nowego zestawu: kocioł gazowy i zasobnik). Wszystko odbyło się błyskawicznie , bez chociażby jednego "zgrzytu" w trakcie realizacji zlecenia. R E W E L A C J A !
A że dodatkowo obaj panowie stanowią tandem tryskający pozytywną energią i humorem, to współpraca z nimi była czystą przyjemnością.
Ktokolwiek potrzebuje prawdziwego fachowca w obszarze instalacji CO/CWU , to niech bez chwili zastanowienia dzwoni do PHU Instal. Mogę z czystym sumieniem polecić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

bardzo miłe słowa,dziękujemy :) nam też miło było współpracować z taką fantastyczną rodziną
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0