Profesjonalna kadra

Temat dostępny też na forum: Olimpijczyk
Jestem mamą dwóch córek które chodzą do Olimpijczyka. Starsza do 5 klasy a młodsza do sześciolatków. Nie zgodzę się z przedmówczyniami iż nie jest realizowany program nauczania. Młodszą córkę przeniosłam z SP12 gdzie do dyrekcji nie trafiały uwagi na temat problemów z rodzajem dyscypliny jakie stosowała Pani Patrycja-nauczycielka. Ogólnie to był stracony rok. Córka po 3 miesiącach nauki w Olimpijczyku zna literki, cyferki, śpiewa i mówi słówka po Angielsku. Poczyniła ogromny postęp edukacyjny (z SP12 wyszła z opinią dziecka niemalże autystycznego) oraz sportowy. Trenuje wyczynowo gimnastykę sportową. Mamy bardzo dobry kontakt zarówno z dyrekcją, nauczycielami oraz trenerami. Polecam szkołę z czystym sumieniem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Pani Jolu, w zerówce w przedszkolu nie ma mamy o imieniu Jola. Nie ma też ani jednego zadowolonego rodzica. Wszyscy się znamy. Wychodzi na to, że ma Pani córkę w zerówce szkolnej i Pani opinia powinna dotyczyć szkoły - proszę nie wprowadzać innych w błąd. Albo Pani nie istnieje ;) Dzieci nie mogły nic się nauczyć, bo od września albo nikt z nimi nie pracuje albo są to przypadkowe osoby, takie "na chwilę". Pochwalić mogę tylko p. Adriana od angielskiego - jako jedyny wykazuje zaangażowanie. Poza tym dno. W przedszkolu naprawdę jest tragicznie. Zresztą z tego co wiem, w szkole nie lepiej - po prostu niektórzy mają szczęście i trafiają na zaangażowanego nauczyciela. Do czasu, bo rotacja olbrzymia. Ja też kiedyś byłam zadowolona. Przez chwilę.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadzam się...ktoś kto ma dziecko w przedszkolu i mówi że jest dobrze...to jest albo podstawiony na tym forum albo coś z nim musi byc nie tak.W tym przedszkolu nic pozytywnego nsię nie dzieje. W tym tygodniu z dziećmi siędzą przypadkowi ludzie ze szkoły bo wszyscy nauczyciele z przedszkola się zwolnili!!! A Pan Prezes na zebraniu uważa że nie widzi problemu!!! skandal!!! nigdy więcej!!! Na pewno nikt więcej z mojej rodziny i znajomych nie postawi nogi w kolejnym roku szkolnym w tej placówce, nawet jakby to oni mieli mi dopłacać!!!

w przedszkolu i szkole -brak nauczycieli, widnieje tylko na stronie szkoły; rotacja nauczycieli,brak zajec dodatkowych,a rodzice placa czesne! rządzi prezes i wicedyrektor- nawet dyrektora juz nie ma! nie polecam olimpijczyka!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pani Jolu, wprowadza Pani osoby zainteresowane rzetelną opinią o przedszkolu w błąd. Pani dzieci tutaj nie uczęszczają, więc nie ma Pani podstaw do wypowiadania się na temat placówki. Mam dziecko zarówno w szkole i przedszkolu i niestety nie mogę dobrego słowa o przedszkolu napisać - sytuacja w mojej opinii jest bardzo zła.

Inne tematy z forum

Wiersz o Gdyni (9 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Czy warto studiować kierunek "dietetyka"??? (8 odpowiedzi)

Witam, Czy warto studiować kierunek DIETETYKA ??? Jeśli tak,to gdzie (na jakich uczelniach...

Korepetycje- matematyka, fizyka, biologia, polski, historia- Zaspa- UWAGA (12 odpowiedzi)

Szanowni Rodzice, Zwracam na uwagę na małżeństwo z Zaspy z ul. Pilotów oferujące korepetycje z...