Program "Uwaga" na TVN

Dzisiaj (30.V.2004r) w programie "Uwaga" na TVN ma być o kradzieżach rowerów. Z urywków, które widziałem to będą się wypowiadały ofiary i złodzieje (sick). Może być całkiem ciekawy ten programik.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Program "Uwaga" na TVN

Dzięki za info. Na pewno bedę oglądał, choć rewelacji w dziedzinie wniosków się nie spodziewam :-)
Pozdrawiam !

Te jeb**e dresy robią to za 50 zł!!! Jakbym mógł to bym takiego z****ńca połamał.... ach szkoda gadać...

Tak jak sądziłem, bez rewelacji. Tylko krew się w człowieku gotuje jak widzi takiego cwaniaczka, który spokojnie opowiada o swoim bandyckim procederze, a po wywiadzie idzie sobie dalej kraść rowery nie zatrzymywany przez nikogo...

Tez to obejrzalem i jedna rzecz mnie rozbroila...myslalem ze dresy to są debile, ale to są jednak MEGA debile, wedlug tego kolesia rower jest dobry jak ma 3 szprychy:) hahaha:) wiec pamietajcie panowie...im wiecej szprych tym tym lepiej dla nas i nie ma sie czym przejmowac, a jak bedziecie mieli tylko jedną szpryche to uwazajcie;) W sumie dobrze ze oni maja taki poglad na rowery, moze ja jeszcze nie stracilem swojego bike-a dlatego ze mam za duzo szprych. Tez sie we mnie gotowało jak to oglądalem, kolesie sprzedaja po 200 zl rower i dziela sie na 3-4ech...nosz kur** mać i maja kase na "oryginalne dresy" co za cwele...Dzisiaj kupuje pałe na allegro jak mi jakiś wyskoczy to go zbutuje tak ze nie bedzie wiedzial co sie dzieje, trzeba w koncu zacząc polować na tych cweli bo cały czas bede ginely rowery a policja i tak h**a zrobi...mogą mi ewentualnie popisac mazakiem po ramie, szkoda gadac.

Ja też się właśnie zastanawiam na pistoletem gazowym albo jakimś paralizatorem. A co do sprzedaży takich rowerków to policja też nie jest zbyt mądra, bo wystarczy pojechać na giełde samochodową do Chwarzna i posprawdzać rowerki. Moge się założyć, że z 60% będzie kradziona.

Bardzo chciałem oglądać ten program jednak nie mogłem, czy ktoś może nagrywałem ten odcinek albo wie gdzie można go znaleść w sieci?

jak sie nie myle to sprawdz czy dzisiaj ok 18 nie ma powtorki

Inne tematy z forum

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...