Program usterka

Witam historia jak z programu usterka pan marek do pieca dwu funkcyjnego gazowego.A wiedz w skrócie chłopisko się mączył około dwie godziny rozbierał w elektronikę patrzał naciągał z czasem nie wiedział co z czym i pyta gdzie się dopuszcza wodę do pieca w końcu djagnoze postawił piec do wymiany z każdej strony piec ma awarie proponuje państwu nowy piec i nie robiąc nic skasował 100 zł w sumie za nic nie sprawdzając do końca wszystkiego!!!! Dziś wezwałem drugiego znachora i chłopisko zrobił w 1,5 godz cały piec wymieniając czujnik oraz wężownice i piec furczy jak ta lala zapewniając że pochodzi parę lat jeszcze koszt 250 zł z gwarancją.... A firmie unigaz dziękuje zdecydowany
negatyw !!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Program usterka

Dziękuję za opinię . Chciałbym nadmienić, że nawet najbardziej krytyczne słowa nie zmienią mojego podejścia do zużytych urządzeń. Proponując wymianę kotła miałem na celu bezpieczeństwo, gdyż przepalony wymiennik (załatany blachą ocynkowaną) nie jest bezpiecznym rozwiązaniem. Czynności jakie wykonałem były zgodne z DTR.
Marek Łazuka
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0