Progres HR!!! Uwaga
Jak w tytule, człowiek chodzi na rozmowy o pracę, za pośrednictwem firmy hr, przechodzi różne etapy rekrutacji, Ba! nawet dostaje pracę, i przez miesiac pracownik HR twierdzi że ma się prace, ze prezes jest zachwycony, że po prostu "dostało się tą robotę", i tylko czekać na telefon od firmy. czas leci termin rozpoczęcia pracy się zbliża, człowiek zniecierpliwiony dzwoni do pośrednika Z progres Hr. Nadal zapewniają -niech się pan nie martwi to okres urlopowy, pan ma tą pracę na 100%, po czym jak już dzwonię do firmy omijając pośrednika, to okazuje się że firma zrezygnowała w ogóle z zatrudnienia, i wiadomo o tym od co najmniej 2 tygodni. Problem w tym ze ja dowiedziałem się tego w przede dniu podjęcia "rzekomo" pracy, już bardzo długo jestem bez pracy, i jak widzę kolejne ogłoszenie sygnowane przez firmę Progress HR i przez tą samą panią to mnie krew zalewa, UWAŻAJCIE chodzi im tylko o to żeby "klepnąć" pracownika, potem prowizka do kieszeni i hej, kręci się dalej, łapiemy następnych frajerów...