Progres HR-opinie

jak w temacie. Prosiłbym o wszelkie info na temat tej firmy tj.
-zarobki,
-warunki pracy,
-atmosfera w pracy
itd.
W przyszłym tygodniu idę na rozmowę do tej Agencji w sprawie pracy jako personel magazynowy i nie wiem czego się spodziewać po tej firmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Progres HR-opinie

Ale oni są tylko pośrednikiem, to i tak wszystko zależy do jakiego magazynu Cię wrzucą. Stawki to oni oferowali raczej bardzo kiepskie, chyba że coś się zmieniło...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wiem, że to tylko pośrednik, ale żle sformułowałem zdanie :-)
To lipa, że stawki są nieciekawe. A wiesz może czy grafik ustalany jest kilka dni wcześniej czy raczej jest to praca na telefon. Tzn. Dzwonią kilka godzin wcześniej, że ma się przyjść o tej i o tej godzinie.

Nie wiem, mi oferowali bardziej stałą pracę - był to magazyn w Łężycach, praca na dwie zmiany, umowa miała być chyba na 3 miesiące. Nie skorzystałem, bo pieniądze były tragiczne i trochę ciężko było z dojazdem. Ale to już było z półtora roku temu. Oni raczej oferowali stałe zlecenia, nie była to praca 'na telefon'.

Inne tematy z forum

Praca za granicą. Niemcy (11 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

Własny start up (3 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was moze odwarzył sie na otwarcie własnego start upu? Na co przy czymś takim...

Własna gastronomia - czy się kalkuluje? (60 odpowiedzi)

Mam pytanie, głównie do mieszkańców Gdyni: jakie jest Wasze zdanie nt. poprowadzenia własnej...