Progressive Rage

Temat dostępny też na forum: Progressive Rage
Oficjalne Forum: www.progressive-rage.com/forumOficjalna Strona WWW: www.progressive-rage.comOficjalny MySpace: www.myspace.com/progressiverageparty !!!co?crossover, metal, rock, hardcore, punk rock, grunge, hard rock z lekką nutką dekadencji, alternative popu, elektroniki i trip hopuInnymi słowy: tool, clawfinger, sunrise, the killers, pearl jam, motorhead, U2, flapjack, the white stripes, ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

NEGATYW-KONCERT-20.06WTOREK!!!!!!!!

20 BĘDZIE KONCERT W NEGATYWIE , UNHUMANED I PANOPTIKON, KONIECZNIE PRZYJDZCIE!!!!!!!!!!

bardzo dobra impreza. dj. Ragemen serwuje wybuchową mieszankę rocka , metalu , hardcore, grunge wraz najlepszymi numerami wywodzącymi się z innych gatunków. Klub zajefajny + dobra atmosfera i nagłośnienie. No i co najważniejsze :) browar 0,5 już od 3,5zł. butelka 0,5 - 4zł. Komu rock'n'roll miły niech wpada.

A jak z kobietami..?

Mam kawałek drogi ...więc nie wiem czy warto?(mam na mysli "białogłowy) Moze ktoś zda relację bardziej szczegółową? z DOŁU dzięki m/

...

bardzo, bardzo pozytywnie :) ciężka muzyka i to się chwali

kOCHAM CIE REJDZ BEJBE!!!

Byliscie na Sphaerii ?? z*******y KONCERT!!!

BARDZO WAŻNE PYTANIE ! ! !

24 kwietnia 2007 miał być koncert jakichś punkowych kapel: Nie Pierdol i jakieś jeszcze ( nie pamiętam ). To aktualne czy odwołane, czy co ??????????

BARDZO WAŻNE PYTANIE ! ! !

24 kwietnia 2007 miał być koncert jakichś punkowych kapel: Nie Pierdol i jakieś jeszcze ( nie pamiętam ). To aktualne czy odwołane, czy co ??????????

koncert niestety został odwołany... 1sze Urodziny Progressive Rage zostały przełożone na 1 maja, kiedy to również odbiędzie sie koncert, ale innych kapel. po wieksze info zapraszam na strony www.progressive-rage.com i www.negatyw.gda.pl, jak rowniez i na trojmiasto.pl bedzie odpowiednie info

a kapele ktore mialy zagrac 24 kwietnia mysle ze jeszcze zdaza zagrac na Progressive Rage, wiec prosze sie tak nie martwic ;)

co na nowy sezon?

jakiesplany?;>

1 Szatania jest za 2zl :P
2 Muza jest ograniczona niema Punka Niema Reage Brak jakiegoś HC
w wykonaniu kogo kolwiek

Jak ktoś lubi sie po pogowac To nie polecam jak usiąść oddac sie konsumbci i ocenie organoleptycznej chojowego borwara to zapraszam :P XD

A ja obiecuję że 18 marca będzie potężna dawka punk-rocka i pogować będzie do czego:D

Inne tematy z forum

Jestem Kobietą | Kobiecy koncert światowych przebojów (5 odpowiedzi)

Jestem Kobietą to pełne energii, emocji i humoru muzyczne show, które w rytmie największych...

Targi Ezoteryczne (37 odpowiedzi)

Targi Ezoteryczne GDAŃSK - magia po raz pierwszy nad morzem! Zapraszamy całe Trójmiasto na...

City of change - wejdź do przyszłości, która nie nastała | Cyberpunk na żywo (3 odpowiedzi)

Wyobraźmy sobie miasto przyszłości. Technologia otacza ludzkość na każdym kroku - roboty, cyfrowe...