Projekt łazienki
Z czystym sumieniem polecam Panią Agatę! Moja mała łazienka, wbrew pozorom, była sporym wyzwaniem, dlatego zwróciłam się o pomocw jej zaprojektowaniu. Miało być przede wszystkim funkcjonalnie, ponadczasowo, z klasą. Wyszło lepiej, niż przypuszczałam! Przyznaję, że początkowo niektóre pomysły Pani Agaty wprawiały mnie w lekką konsternację..mimo, że miałam swoją wizję jak łazienka miałaby wyglądać,byłam jednocześnie otwarta na różne sugestie. Z perspektywy czasu mogę śmiało stwierdzić, że nie warto trzymać się utartych schematów. Wtedy jest szansa na taki efekt, jakiego się człowiek nie spodziewał, a którego też po cichu do dzisiaj zazdroszczą znajomi :)
Polecam również stolarza, którego poleciła Pani Agata. Świetne wykonanie mebli, taki sam poziom współpracy.
Podsumowując - przemiła, rzeczowa, fachowa współpraca na każdym etapie projektu, również po jego zakończeniu.
Polecam również stolarza, którego poleciła Pani Agata. Świetne wykonanie mebli, taki sam poziom współpracy.
Podsumowując - przemiła, rzeczowa, fachowa współpraca na każdym etapie projektu, również po jego zakończeniu.